A Donbaszban megölt orosz civileket miért nem gyászolja senki?
Oké legyen kevert, akkor is ugyanúgy gyilkolták őket.
Telex cikk meg egyáltalán nem elfogult..., kihegyezve és megmagyarázva,hogy valami miért nem az ami.
"Akkor miért kell úgy tenni, mintha az ukránok szentek és ártatlanok lennének"
Nem kell úgy tenni, ez egy újabb hamis állítás.
Amúgy tényleg sajnálom, hogy így írtam le, mert tényleg ukránok és oroszok is élnek ott. :(
Igen utolsó neked is igazad van, ha darabokra akarjuk cincálni a mondataimat.
Megpróbálok PC-n fogalmazni😂
Zelenszkij nem ukrán, hanem más. Akik ide irogatnak és tagadják a donbaszi ukrán erőszakot, azok ugyan azok, mint ami Zelenszkij, tehát vele értenek egyet😃. Nem tudom, érted?
Ennyi az egész, ezek mások, nem ukránok, nem magyarok, az identitásuk egy harmadik országhoz fűzi őket.
Ezeknek, ami Zelenszkij és az ide írogatók alaptermészete az erőszak és a hazugság.
Kedves #15!
Igen értem/tudom mire gondolsz.
Csak tényleg nem fér a fejembe, hogy a többség miért tagadja. Ez annak kapcsán is eszembe jutott, hogy néhány (helyi)képviselő kiakarja tenni az ukrán zászlót az önkormányzat épületére.
Én nagyon sajnálok minden civilt és áldozatot. Ezt mégis csak túlzásnak találom meglépni. A médiáról meg ne is beszéljünk.
"Csak tényleg nem fér a fejembe, hogy a többség miért tagadja."
A többség nem tagadja, ez megint egy olyan mondat tőled amire válaszolunk aztán az lesz hogy "darabokra cincáljuk a mondataidat".
A telexes cikk elfogult, de ha a címnél tovább olvasol benne vannak az ENSZ adatai is, hivatkozással és őket azért nem nevezném elfogultnak, főleg hogy a biztonsági tanácsban ott ül állandó tagként Oroszország és Kína is. Az az elfogult cikk meghivakozik 3 ENSZ jelentést amiket egy kattintással te is meg tudsz nézni.
Amikor az oroszok kirobbantották a donyecki és luganszki önállósodási "felkelést" akkor meg kellett tenniük a legalapvetőbb dolgot amire ehhez szükség van: rengeteg fegyvert odaszállítani. Fogunk egy szuverén államot ahol nincs szabad fegyvertartás, beviszek a helyi fotelkatonáknak és kiscserkészeknek több tíz (száz) tonna fegyvert és lőszert akik kirobbantanak egy polgárháborút majd telesírjuk a netet hogy mennyi civil áldozat van.. Neked ez nem furcsa? Iciri picirit sem?
Az remélem világos, hogy ott egyetlen egy áldozat sem lenne, ha valaki nem kezdi el kavarni a szart.
Akkor legyen úgy mondva, hogy "a többség miért nem vesz róla tudomást."
Nem az ENSZ konferenciáról vonultak ki legutóbb a képviselők minden tiszteletet megadva?
Nem fura, mert nem látom az okát. Szóval oroszok bementek oda vagy fegyverrel támogatták az ottani erőket "just for fun" minden előzmény nélkül? Szóval csak egy mondvacsinált ok? Semmilyen előzménye/alapja nem volt annak, hogy az ott élő nép fellázadt?
Természetesen mindennek van előzménye, ettől még egy háború kirobbantását a többség nem is kicsit rosszabb néven veszi.
Semmi nincs elfelejtve vagy semmibe véve, csak van itt egy súlyos aránytalanság.
Köszönöm.
"Csak van itt egy súlyos aránytalanság."- ezt nagyon jól megfogalmaztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!