Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Ukrajnában olyan irdatlan...

Ha Ukrajnában olyan irdatlan nagy orosz agresszió van, hogy lehet az, hogy a LIVE kamerák éjjel-nappal nem mutatnak semmit?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=HIPNVm6lNfM

Direkt rászoktam nézni ezekre az online youtube élő webkamerákra és soha mégcsak egy katonai járművet se láttam nemhogy lövöldözést.

Most este 11 után is ránéztem és semmi pedig tudtommal ilyenkor vannak az esti bombázások.

2022. márc. 5. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez olyan mintha a Hősök terét néznéd az Andrássy felől egész nap, az Oktogon meg már romhalmaz lenne mögötted.
2022. márc. 5. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

10-es!

Értem én, hogy "nagy magyar" vagy, de ő is helyesen írta le.

2022. márc. 5. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
9: áram sincs ilyenkor általában, nemhogy net
2022. márc. 5. 23:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Már elsején sem volt áram, hitetlenkedő kérdező ...

2022. márc. 5. 23:34
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Olyan kamerát keress, ami hangot is ad, dugd be a fülesd a füledbe és hallgasd! Én a múltkor fél órán keresztül hallgattam, egy pár percig lehetett hallani a bombák robbanását és géppuskaropogást.
2022. márc. 6. 01:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Én most nézem Kijevet élőben. Látni ugyan nem lehet semmit, de azt most jelenleg hallani, hogy elég sűrűn lőnek. https://www.youtube.com/watch?v=wz1Se_9rBEU&ab_channel=Polit..
2022. márc. 16. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!