Hétfőn megint béketárgyalás lesz? Mi ezeknek az értelme, és egyáltalán komolyan veszik?
Ezekről a béketárgyalásokról a médián keresztül értesülsz.Valószínű nem minden percében van jelen a média.Esetleg utána a szóvivők nyilatkoznak.Ami nem feltétlenül a teljes valóságot tartalmazza, lehetnek olyan dolgok is amiről szó esett ugyan, de nem mondják el.A másik pedig az hogy a média kedve szerint adhatja tovább a népnek.Felturbózva, felruházva figyelemfelkeltő tulajdonságokkal.
Úgyhogy nem tudhatjuk mi zajlik és hogy mennyire van értelme.Ahogy a háborúban is a média szemén keresztül vagyunk jelen.Ami nem mindig garancia a valóságra, ezt 1 hét alatt is többször is megtapasztalhattuk!
Lehet úgy tűnik hogy semmi értelme...aztán egyszer csak bejelentik hogy megegyeztek.És máris lett értelme.
Igen, aki rosszul szerepel, azt kivégzik az ukránok. Így fogynak a szereplők, mint egy jó Shakespeare darabban.
8-as, ezt én is olvastam (a Blikk honlapján), és teljesen megdöbbentem.
Ha Janukovics embere volt (mert a Blikk ezt is írta), akkor hogyhogy őt küldték tárgyalni? Mért nem olyat küldenek, aki megbízható? Egyáltalán, miért gazdasági szakembert küldtek? És ha ott ül egymással szemben a két delegáció, akkor hogyan tudott információkat átadni? És ő egyáltalán honnan rendelkezett bizalmas információkkal? És ezek az információk miről szóltak? Jelenleg a csapatok mozgása, helyzete, állapota a legérzékenyebb információ. Erről miért tudna bármi lényegeset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!