Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan lehet jelentkezni az...

Hogyan lehet jelentkezni az ukrán hadseregbe önkéntesnek?

Figyelt kérdés

A google a barátom, de nem találtam konkrét infókat ezzel kapcsolatban.

Ha bárki tudja hogy működik a dolog, megköszönöm ha megosztja.

További kérdés: nők is tudnak önkéntes katonának állni más országból?

2022. márc. 5. 11:47
1 2
 11/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne higy sikerült e végül a kérdezőnek kijutnia? Én 2 hónapja próbálom elérni a konzulátust, nem valaszolnak sem az emailekre sem a telefonhivásokra, vagy ha felveszik akkor is csak ukranul hajlandóak megszólalni, se angolul se magyarul nem állnak szóba. Valakinek van valami ötlete, hogyan lehetne a konzulátust eléri hogy fogadjanak interjúra?
2022. dec. 8. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe a MAGYAR Büntető Törvénykönyvet:

146. § (1) Aki ... bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő az a magyar állampolgár, aki - szövetséges fegyveres erőn kívül - nemzetközi vagy nem nemzetközi fegyveres összeütközésben részt vevő idegen fegyveres szervezetbe önként belép, erre ajánlkozik, vagy ilyen fegyveres szervezetben kiképzésen vesz részt.

Ha figyelmesen elolvastad... Már az ajánlkozás, jelentkezés is bűncselekmény!

2023. máj. 18. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!