Orbán kommunikációja alapján ti is úgy látjátok, hogy Putyin diktál neki?
Figyelt kérdés
Volt egy érdekes dolog: Orbán délelőtt kijelentette, hogy nem enged át fegyver szállítmányokat, majd délután az oroszok kinyilatkozták, hogy mindenkit megtorolnak , aki engedi, hogy fegyvereket szállítsanak át az országán.2022. márc. 4. 23:10
1/10 anonim válasza:
Az alaplyán, hogy amit a hadügyminiszter nyilatkozott miszerint nem háború van hanem orosz békefentartók vannak ukrajnában szerintem egyértelmű, hogy a fideszt vagy zsarolják oroszországból vagy hazaárulókkal van dolgunk.
2/10 anonim válasza:
A reggeli rádióbeszéde is Nato és EU ellenes volt.
3/10 felkelhetetle válasza:
1 Tudnád linkelni, mikor mondott ilyet a hadügyminiszer? Ez elég kamuszagú.
5/10 felkelhetetle válasza:
4 Azért vicces, hogy azért sirtok mert MZP-től néhány másodperces anyagokat vágnak ki a lejáratására, erre fel ti is pont ezt teszitek.
Erre csak azt tudom mondani, mint MZP: Tessék megnézni a teljes beszélgetést ne néhány szavat ragadj ki a kontextusból, senki nem állította, hogy az oroszok békefentartani vannak ott. Ne terjessz hazugságokat mert ezzel nem lesztek egy fokkal sem különbek a Fidesztől.
6/10 anonim válasza:
1. Azt írják a hozzászólásoknál, hogy ez a beszélgetés 23-án volt, egy nappal az orosz támadás előtt. És nem arról beszél, hogy ő mit gondol, hanem arról, hogy mit kommunikálnak az egésszel kapcsolatban az oroszok. Ráadásul a beszélgetés többi részét nem hallani, nem tudjuk, hogy neki mi volt a véleménye. Úgyhogy ez csak egy egészből kiragadott mondat, ahogy MZP-t szokták mentegetni.
7/10 anonim válasza:
Ez február 22-i felvétel. Akkor még csak Dobaszba és Luhanszkba vonultak be. Az egész világ abban bízott, hogy nem is mennek tovább.
8/10 anonim válasza:
Azt mondja ez bonyolult kérdés, hát kurra nem az... az igaz a videó végét nem láttam, de ez így önmagában is válalhatatlan. Ezen kívül is megy a fidesz médiában az oroszok mosdatása, nyilván nehéz mit kezdeni a Putyin imádó táborral akiket 12 éven át a nyugat ellen hangoltak.
9/10 felkelhetetle válasza:
4 Főleg, hogy az általad beküldött anyag még a háború kitörése előtt készült. Még itt a végén kiderül, hogy a szegény magyar ellenzék is tud hazugságokat gyártani.
10/10 anonim válasza:
Ez esetben tévedtem, ettől függetlenül inkompetens ez az ember, ha feltételes módban is beszél egy idegen ország megszállása ebben az esetben se bonyolult kérdés, és mutatja a fidesz a médiája és Putyin viszonyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!