Amikor Az Usa háboruzik azt miért nevezik békemisszionak akkor senki nem mondja h véreskezű diktátor de most meg csak azt hallom h Putyin egy véres kezu diktátor?
Egyébként az USA iraki háborúját ki a pöcsöm nevezte békemissziónak?
Csak úgy érdekelne.
Tehát Oroszország csúnya mert háborúzik, de hát USA is háborúzik akkor ő miért nem csúnya? Tényleg olyan nagy megfejtés hogy ez a világhelyzet nem értelmezhető egy ilyen 5 éves gyerek gondolkodásszintjén???
Ez kb olyan szintű naivság mint amikor én gyerekként azon értetlenkedtem hogy miért háborúznak Betlehemben, hiszen ott született Jézus, ergó akkor annak valami nagyon szép és békés helynek kéne lennie nem?
@15:20
Nekem valahogy nem rémlik hogy Oroszországba ukrán terroristák felhőkarcolóba vezettek volna egy civil repülőt.
16-os, tudom, hogy ezt te tagadod, meg nem hiszed el, meg orosz álhír stb, ezt megértem az identitásod miatt nem is hiheted el😂. Csak tudod 9/11-et is egyre kevessbben hiszik el.
17#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!