Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukrán elnöknek igaza van...

Az ukrán elnöknek igaza van vagy ijesztget?

Figyelt kérdés

Ukrán elnök: "ha az atomerőműben robbanás történik, Európának vége"

[link]

2022. márc. 4. 10:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Ja. Putyin nem mond semmit, csak lő. Sokkal megnyugtatóbb.

2022. márc. 4. 10:47
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Én azt nem értem, most hirtelen miért vennék föl az EU-ba?

Ennek kőkemény gazdasági és jogharmonizációs kritériumai vannak, melyektől Ukrajna a háború előtt is fényévekre volt.

2022. márc. 4. 10:48
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Nyilván tudják, hogy semmi esélyük, de előtte elköltenek fegyverekre egy marék pénzt. Akad egyfajta csoport az emberek között akik követelőznek, hazudoznak, kavarják a szart. Ők szeretik más f****val verni a csalánt és mindig nagyon meglepődnek amikor ez másoknak nem tetszik.
2022. márc. 4. 10:49
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

#8 Azért az kevésen múlt, hogy nem robbant be az olvadt magma a reaktorban. Ha az megtörtént volna, akkor tényleg pusztult volna fél Európa.

[link]

2022. márc. 4. 10:56
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Az erről szóló hírek nem azonnali felvételt jelentenek, hanem a csatlakozási tárgyaalások azonnali megkezdését.

Mit gondolsz mi hány év alatt tárgyaltuk ki az összes feltételt? 1991-ben kötöttük meg a társulási megállapodást és 2002-ben fejeződtek be a tárgyalások. Ezután 2003-ban volt népszavazás a csatlakozásról és 2004. óta vagynk ténylegesen tagok.

Lehet hogy felpörgetik a dolgot, de akkor is sok évről beszélünk.

2022. márc. 4. 10:59
 16/18 anonim ***** válasza:
97%

15-re:

Hát igen. Törökországot is évtizedeken át hitegették, hogy egyszer majd felveszik... Aztán ahogy múltak az évek, úgy lett egyre biztosabb, hogy soha.

2022. márc. 4. 11:12
 17/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem értem, a #14-es válaszom miért lett lepontozva. Azt értem, hogy nem tetszik, de attól még ezek a tények.
2022. márc. 4. 12:11
 18/18 anonim ***** válasza:
35%

Pontosan. Most nyilván politikai oka van, hogy meg lehessen mutatni Putyinnak, hogy a mi kutyánk kölykébe kötött bele, nem egy akármilyen kaukázusi országba, amiről az átlag európai azt sem tudja, hogy létezik..

Nyilván ugyanilyen okból kreál az orosz idióta kis szakadár köztársaságocskákat azokon a területeken amiket elfoglalt.

2022. márc. 4. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!