Az Orosz-Ukrán konfliktus résztvevőin miért nincsen maszk. COVID van a jóisten szerelmére!?
Figyelt kérdés
Össze fogják fertőzni egymást2022. márc. 4. 10:20
1/6 anonim válasza:
Amúgy Ukrajnában tényleg egészségügyi katasztrófahelyzet várható az egészségügyi infrastruktúra lerombolása miatt.
2/6 anonim válasza:
Akkor mehet mindenki lelegeztetore es vege a haborunak.
3/6 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés. Én gázállarcban küldenék oda mindenki, ki tudja milyen mutálódás lesz így.
4/6 anonim válasza:
Pont azért csinálták a háborút, mert a covidtól már nem féltek eléggé az emberek, ráadásul a háború mégjobb üzlet.
5/6 anonim válasza:
Pedig illene. Illetve védettségit is kérni mindenkitől aki harcol.
6/6 anonim válasza:
Szerintem egy háborúban a legkisebb gondjuk az a covid, meg hogy megfertőzik egymást. Inkább foglalkoznak azzal, hogy ne legyen lepuffantva a fejük. Sok ember egyébként sem hal bele, főleg az egészséges fiatalok, max lesz egy pár tünetük, nálam is ez volt, átestem covidon, de csak egy tünetem volt, az se volt vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!