Putyinnak azért vannak üzemanyag gondjai mert már nem az övé az egykori Szovjetunió területe mint az elődeinek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 09:32
1/5 anonim 

válasza:

Amennyire tudom, logisztikai gondjai támadtak. A harckocsik gyorsabban haladtak, mint az utánpótlást szállító teherautók, így kifogyott a nafta. A sok gyakorizóval ellentétben én nem vagyok katonai stratéga, de gondolom az ukránok kiürítették a kútjaikat, így elvágták az oroszokat a helyi üzemanyag készletektől is. Meg amúgy se úgy megy ez, hogy begörgülsz a kútra 50 tankkal és csurig tankolod mindet.
2/5 anonim 

válasza:

Én ezt valahogy nem igen tudom elhinni tekintve hogy mi mindent felhalmoztak a határon még vért is, egyrészt nem vonultak be olyan mélyre hogy az gondot okozzon és kis létszámú csapatok vannak màsrészt oroszországban az üzemanyag nem hiánycikk
3/5 anonim 

válasza:

Nincsenek üzemanyaggondjai. A háború káoszában van, hogy lemarad ideiglenesen az utánpótlás, ha gyors az előrenyomulás, egy ekkora hadműveletnél ez nem meglepő, ez inkább logisztikai probléma. Ellenben az ukránok fognak lőszerből kifogyni több szakértő szerint.
4/5 A kérdező kommentje:
"Ellenben az ukránok fognak lőszerből kifogyni több szakértő szerint"
Ez érdekes mert én meg azt hallottam hogy putyinnak sokkal többe kerül a háború "naponta" mint az ukránoknak s nemcsak konkrétan hanem a jóval nagyobb Oroszországra arányosan vetítve is. És ha nem is a lőszerből benzinből egyébből fogynak is ki de egyesek szerint hamarabb fog úgy megroppanni a gazdaságuk hogy abba kell hagyni mint az ukránoknak. Ebbe persze a szankciók is belejatszanak, míg az oroszokat embergók sújtják az ukránok kapnak ezt azt. Ezt természetesen állóháborúra értem, ha időben sikerülne befejezni a háborút akkor nem lenne ekkora gond.
2022. márc. 4. 11:10
5/5 anonim 

válasza:

#4 2014 ben is ugyan ezt vizionaltak hogy egy két hónapon belül összedől aztán jóval erősebb lett. A háborút nem egy nap alatt találták ki valószínű már évekkel ezelőtt kidolgozták a forgatókönyvet és mindenbizonnyal számoltak a szankciok negatív hatásával is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!