A nyugat miért nem atomfegyvert küld Ukrajnának?
Figyelt kérdés
Sima fegyverekkel csak elnyújtják a háborút és ezrek szenvednek. Beleértve amúgy az orosz katonákat is, akik nem jókedvükben indultak csatába. De főleg az ukránok, ukrán civilek szenvednek így még hosszú hetekig (évekig?).
Európának rengeteg atomfegyvere van és tök fölösleges hiszen úgyse lőhetjük ki. Miért nem küldenek egy-kettőt és azzal végre egy pillanat alatt megoldódna a helyzet, és előállna egy új status quo?
2022. márc. 3. 21:31
2/8 anonim válasza:
Nincs hülye kérdés csak hülye gyerek...
3/8 A kérdező kommentje:
A kérdés bizonyos szinten abszurdnak tűnhet. De egy olyan háborúról beszélünk ami abszurditás határán már rég túllépett.
2022. márc. 3. 21:35
5/8 A kérdező kommentje:
Mi baj lehetne belőle? Mármint a mostaninál nagyobb baj? Oroszország atommal fenyegeti Európát.
2022. márc. 3. 21:38
6/8 anonim válasza:
Én vállalnám hogy megnyomom a gombot.Kiváncsian várnám utána, merre hogyan röpködnének a tüzijátékok.
Ha én lennék a gombnyomó táska őrzője, rossz lóra tettek volna, mert már lehet elpukkant volna valahol egy lufi.
7/8 anonim válasza:
És szerinted az Oroszoknak nem tűnne fel hogy hirtelen lett az Ukránoknak atomfegyvere ? Amúgy írtak olyat is hogy az Oroszok olyat is csinálnánának hogy felrobbantanak egy kisebb atom bombát de NATO színekben hogy ezzel rájuk kenhessék a dolgot, (valószínűleg ez is csak fenyegetés hogy nyugodtan maradjunk) de szerinted ilyenek után ki az aki házhoz menne a pofonért ?
8/8 anonim válasza:
Érdekes, pont ma néztem egy interjút, egy szakértő szerint az orosz kormánypárti sajtó pont azt gondolja, amit te. Oroszország ledobhatna pár atomot Ukrajnára, oszt cső, nem olyan nagy dolog ez, ha attól eltekintünk, hogy elpusztítjuk a komplett bolygót. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!