Mit jelent azt, hogy Putyin érzékenyítette az atomrakértáit?
Figyelt kérdés
Bocs, sokan mondják ezt mindenhol. Valahol olvastam én is, hogy már magasabb fokozaton vannak. Mit jelent ez pontosan? Bemelegítette a motort? Az uránfejek közelebb vannak? Tettek bele valamit ? Érzékenyebbek? Nem értem bocsi2022. márc. 3. 17:18
1/11 anonim válasza:
Azt hogy egy gombnyomás és már indulnak is.
2/11 anonim válasza:
Megtanította nekik, hogy ne bántsák a melegeket.
3/11 anonim válasza:
Az atomfegyverek készenlétbe helyezve..egy parancs és már repülnek is a cél felé..
4/11 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy bemérték Washingtont és Berlint.
Nem tudjuk, az esetleges atomtámadás menete és kivitelezésének folyamata nem nyilvános, érthető okokból.
5/11 anonim válasza:
Azt jelenti hogy a pici vladimirkének elvették a játékát és most durcizik. Most majd elkezd törni zúzni addig a pontig, amíg egy hatalmas atyai saller nem csattan el.
6/11 anonim válasza:
Az atomrakéták érzékenyítése azt jelenti, hogy el fognak találni válogatás nélkül meleg embereket is, nem fogják diszkriminálni őket mint eddig!
7/11 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg 6-os az LMBTQ biztonságban lesz
8/11 anonim válasza:
Ráfestett a Sátán 2 rakétára egy hatalmas piros szívecskét. Most már sokkal érzékenyebb.
9/11 anonim válasza:
Azt jelenti, hogyha tovabb b@szogatjak veletlen ratenyerel a gombra.
10/11 anonim válasza:
Annyit jelent, hogy bekapcsoltak egy olyan gépet, ami a parancsot fogadja. Ezt elméletileg akkor fordul elő (ilyen még nem történt korábban), amikor egy ország azt gondolja, hogy nukleáris támadás fogja érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!