Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kína miért nem támadja hátba...

Kína miért nem támadja hátba a meggyengült Oroszországot?

Figyelt kérdés
Gazdaságuk romokban, a haderő jó része nyugaton van és azok sem remekelnek. Nincs igazi casus bellijük de a világ nagy része örülne ha megtámadnak az oroszokat.
2022. márc. 3. 17:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Senki nem írta, hogy bevenné.

Csak rakétakilövőt telepítene a közelébe nyilván csak békés szándékkal, mert az usa még soha nem támadott meg senkit és atombombát sem dobott még senkire...

2022. márc. 6. 00:28
 12/15 anonim ***** válasza:
9. gondold el ha még az euban is felmerülne a csatlakozás vágya. Amerika vakarózhatna erősen.
2022. márc. 6. 00:32
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ukrajna után oroszország jött volna aztán pedig kína"

Akkor ez mit jelent?

"mert az usa még soha nem támadott meg senkit és atombombát sem dobott még senkire"

Ez egy rendkívül egyszerű látásmód, nem mellesleg emlékeim szerint nem amerika támadta meg Pearl Harbort sem.

Mond, te tényleg ilyen átkozott buta vagy?

2022. márc. 6. 00:35
 14/15 anonim válasza:

Mégis te nem érted mit jelent és én vagyok a buta:)

Azt jelenti, hogy a hatalomért és az ásványkincsekért megy a harc,ezért következett volna oroszország és kína mert mindkettő veszélyezteti a világhatalmát.

Elnézést de félreértettél, nem azt írtam, hogy mikor atomot dobtak ők kezdték,csak vicces, hogy most pont ők vannak annyira oda, hogy milyen veszélyes lenne egy atomkilövés az emberekre nézve.

És én itt le is zártam, minden jót.

2022. márc. 6. 09:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de, ha te azt gondolod, hogy az NATO valaha is bemenne oroszországba, akkor ja, buta vagy. Épp a szemed előtt mutatják meg, hogy szankciókkal is térdre kényszerítik az oroszokat, anytime.

Kínának nem érdeke egy erős Orosz egyébként, és egyelőre ők is pórázon vannak, még, ha elég hosszún is. Kína gazdaságát az adja, hogy a nyugat megveszi a szarjaikat. Nem érdeke neki ezen változtatni, mert egyrészt az Orosz piac nem elég nagy, másrészt ha nincs verseny, nem tudja az árakat sem magasan tartani.

"Elnézést de félreértettél, nem azt írtam, hogy mikor atomot dobtak ők kezdték,csak vicces, hogy most pont ők vannak annyira oda, hogy milyen veszélyes lenne egy atomkilövés az emberekre nézve."

Talán ideje lenne nem egyként kezelni az USA minden elnökét, emberét, 100évre visszamenőleg. Hidd el, segítene azon, hogy ne egy demagóg vicc legyél

2022. márc. 6. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!