Képmutató Zelenszkij meddig hülyíti még az ukránokat, azzal, hogy legyőzhetik Oroszországot? Mindenképpen ki kell provokálnia Ukrajna pusztulását? Ennyire fontosak az ami fegyvergyárak érdekei?
Kérdező ha ez a térkép még a valós helyzetet is mutatná(de amúgy nem azt mutatja, mert az hogy valahol harcolunk az nem egyenlő azzal hogy el foglaltuk és a mi irányításunk alatt ál)
ez akkor sem Ukrajna fele 😀
30-as voltam
Mégegyszer leirom, ha egy városba bevonultunk és ott harcolunk az még nem jelenti azt hogy a terület már a miénk és a mi fennhatóságunk alá tartozik.
De nem akarok én veled vitatkozni kérdező 😊
,,Ha hogy ilyen nevenincs, propaganda oldalakról tájékozódsz... OK."
Ja mert a Telexről tájékozódni mérföldekkel hitelesebb...
Az meg a hülyeség netovábbja hogy egyesek elhiszik hogy Ukrajna majd attól indul fejlődésnek ami miatt 8 éve úgy rohad mint azelőtt sose.
Attól még hogy CIA bábállam van, semmivel se kevésbé korrupt vagy erőszakos, aljas a jelenlegi rezsim mint mondjuk Janukovicsé. A homokos Zelenszkij Panama papírjai ékes bizonyítékai ennek.
A folyamatos fegyverszállítmányozás nélkül Ukrajna már rég nem lenne sehol, sőt akkor se ha Putyin nem figyelt volna a civilekre, aminek hamarosan vége.
Ezzel csak azt érik el az idióta, náci ukránok hogy földig lesznek bombázva, civilestül, mindenestül, tekintve hogy az ukrán hadsereg szándékosan nem hagyja elmenni a civileket és direkt lakóövezetekbe telepítik az állásaikat.
A civilek felfegyverzése meg háborús bűncselekmény, csakúgy mondom:)
Mellesleg eredménye az lett hogy a szélsőjobbosok, az anarchisták meg a maffia elkezdtek Kijev belvárosában lövöldöznixd
37#
36-os vagyok.
A civilek felfegyverzése háborús helyzetben nem Bűncselekmény!
Abban viszont egyetértek, hogy nem így kellett volna csinálni mert ha vége lesz ennek a háborúnak akkor az ellenőrizetlenül civilek kezébe adott több tízezer fegyver hatalmas gondot fog okozni. A legkisebb vitát is Ak-47-el fogják elintezni. A maffia fegyverkereskedelmének felviragozásárol nem is beszélve....
En biztos vagyok abban hogy pár ezer fegyver már gazdát cserélt jó pénzért ott.
,,A civilek felfegyverzése háborús helyzetben nem Bűncselekmény!"
Tudtommal az, de ezen nem fogunk összeveszni. Az biztos hogy a felfegyverzett civilekre semmilyen hadijog nem vonatkozik, tehát aki ezeket fegyveres ellenállásra buzdítja, az gyakorlatilag a biztos halálba küldi őket.
Az egészen biztos hogy irdatlan fosztogatás megy jelenleg Ukrajnában. Kocsikat is "lefoglaltak" az ukrán "szabadcsapatok", természetesen nem a szakadt zsigulikra kell gondolni...
Nem Bűncselekmény hidd el 🙂
Az viszont igaz, hogy rájuk nem igazán vonatkozik a genfi egyezmény...
De ezen nem veszünk össze tényleg.
És még milyen fosztogatas lesz..
Olyan Ak47, javelin és stinger biznisz van/lesz hogy az ukrán alvilág ebből fog meggazdagodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!