Támogatnátok, hogy Magyarország háború esetén befogadjon, üldözött, segítségre szoruló, tiszta múltú arab/egyéb muszlim menekülteket?
Támogatnátok, hogy befogadjunk háború esetén mondjuk arab vagy afgán menekült családokat, akik teljesen tiszta múlttal rendelkeznek, el vannak keseredve, mert a hazájukban üldözik őket, tudják is azonosítani magukat és nem illegálisan akarnak bejönni?
Írjátok oda, hogy melyik oldalhoz tartoztok!
Én harmadikutasként és a kereszténységhez tartozóként nem tartom kifogásolhatónak ebben az esetben, viszont fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem az az elsődleges megoldás az én szememben, hogy a menekülteket fogadjuk be millió főre, vallástól és származástól függetlenül, hanem az, hogy megpróbálunk segíteni az országoknak a béke megteremtésében. Egyébként tisztelem az arab kultúrát és az iszlám vallást is nagyon szépnek tartom. A világ kultúrájához és tudásához sokban házzá járultak. Egyébként pedig régen több magyar is követte a muszlim vallást.
Látom nem értetted miről írtam.
Nem kérdeznek se téged, se engem, se a magyarországi népet, már jönnek:
Indiai, afrikai diákok, rettentenek meg annyira?
Meg azt a kretént is aki a videót csinálta?
Mert nehogy már egy néger meg egy indiai tanuljon?! Ostobák.
#16-17
1. Ki mondta, hogy csak olyanok tanulnak ott?
2. Arról a video készítője tehet, hogy csakis konteóban képes gondolkozni és biznisz bevándorlót lát mindenkiben. Te sem vagy különb.
Ja, mert kitört egy háború és a diákok országai szervezték a kimenekítésüket?
Na nézd már itt meg a videózós idióta migránsai már repülőn ülnek és mennek haza Indiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!