Akik most Putyin pártiak és háború szinpatizánsok,azok annó Hitler támogatók lennének?
Naponta én is változtattam vagy 5x az álláspontomat, pereputty már nem nagyon van képben velem kapcsolatban. :D
Reggel még szélsőbalos vagyok, estére már neonáci.
Az amit anno a németek elakartak érni, azt akarja most amerika elérni.
Azt hogy te a média befolyása alatt azt hiszed Amerika a jó fiú, ne hidd.A média ,és az ehhez fűződő, mindenféle rombolás ,tulajdonképpen hadicsel.Arra ,hogy az emberek a nyugat mellett maradjanak.
Annyi ,hogy most eljött az idő.Az emberek elfogadták ezt a szép kis élvezetes életet, nem kellett semmivel törődni, és azt hitte mindenki ennek nem lesz ára.Most egy olyan Világ következik ,amibe mindannyia be leszünk vonva.Ha elfogadtuk ezt a szép kis élvezetes világot, az annyit jelent ,hogy velük vagyunk, és a pokolba is velük fogunk menni.Ez így volt mindég ,így lesz most is.
A nyugat, vagyis jobban mondva Amerika,meg az mellett egy aprócska országról van szó itt.Hadd ne írjam le itt, tudja mindenki.
Az egész egy totális egyeduralomról szól.Hogy a Világpiacot egy hatalom bírtokolja.Azmellett azonnal tudja kontrolálni az embereket is.
A privatizáció lényege is ez.Mondjuk úfy h fog egy nagy gereblyét, összekaparja a szutykot, vagyis azt az embertömeget amire nincs szüksége, vagyis a fogyasztókat, és azt egy kupacba tömöríti.Mikor eljön az ideje a fogyasztói társadalmat kiírtja.És csak fentartókat és gazdálkodókat akarnak.
A bank és az állam között az a külömbség ,hogy az állam mindenkit szeretne foglalkoztatni,a bankok csak azokat akire szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!