Én vagyok az egyetlen, aki azt hiszi, hogy Ukrajna nagyot nyerhet azzal, ha az oroszok veszítenek?
Ez így van.
Persze a legjobb forgatókönyv Putyin és körei eltakarítása lenne az orosz hatalomból. 23 éve ül ott a KGB-ezredes, és a jelek szerint belehülyült.
"Én vagyok az egyetlen, aki azt hiszi, hogy Ukrajna nagyot nyerhet azzal, ha az oroszok veszítenek?"
Miért lennél az egyetlen? Ki gondolja azt, hogy Ukrajna akkor nyer, ha veszít? :D
2-es!
Jogos, kissé furán fogalmaztam meg a kérdést, de a többi részt szerintem érthetően kifejtettem. :)
Ezzel a háborúval leginkább el tudja kendőzni a teljes gazdasági csődtömeget, amibe enne van. Már csak hitelekből tudja fennmaradását finanszírozni.
Itt éri meg Zelenszkijnek leginkább háborúba küldeni Ukrajna népét és nem megegyezni a nagyhatalmakkal a semlegességben.
Zelenszkij mások fszával veri a csalánt, míg a sajátjával csak a zongorát....
Ha csak kis területet veszítene el, akkor igen. Csak jelenleg nem ezt látom. Lassan, de napról napra haladnak az oroszok a déli fronton, és túl sokat áldoztak fel már azért, hogy feladják a teljes győzelem nélkül, kerül amibe kerül.
Ne legyen igazam, de szerintem mostanra Putyin eljutott arra a szintre, hogy 100.000 katonáját és milliónyi civilt is hajlandó feláldózni, ha az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!