Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jelenleg kik Oroszország...

Jelenleg kik Oroszország támogatói?

Figyelt kérdés

2022. márc. 2. 07:32
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
kazasztán meg kínára gondoltam, de már csak fehlroroszokat...
2022. márc. 2. 07:32
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Nyíltan már csak Belarusz támogatja. A kínaiak az elején támgatták, de már ők is arról beszélnek, hogy békét kellene kötni.
2022. márc. 2. 07:34
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Mexikotol lefele az egesz amerikai kontinens, az arab vilag, afrikanak nagy resze es szinte egesz azsia!!! Baromira nem kevesen allnak az orosz oldalon.
2022. márc. 2. 07:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elnézést, hogy ennyire evidens kérdést tettem fel, csak már alig tudom követni az eseményeket.

2022. márc. 2. 07:46
 5/9 Shai-Hulud ***** válasza:
89%

@3

Azért ez nem ilyen két pólusú dolog. Az, hogy valaki nem áll be az oroszok elleni szankciók mögé, az nem jelenti azt, hogy támogatja az oroszokat.

Elég csak Kínára gondolni: messze nem csatlakozott semmilyen szankcióhoz, de aktív segítséget sem nyújt Putyinnak, még csak a megmaradó gázkészletet sem szándékozik felvásárolni.

Mexikó és Dél-Amerika is passzív állásponton van, tehát nem támogatnak ők senkit ebben a háborúban. Nem is lenne célszerű, túlságosan függő helyzetben vannak, bármely fél győzelme esetén nagyot szívhatnak. Elemi érdekük kimaradni a "nagy politikából".

2022. márc. 2. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Igazán támogatói csak a Belaruszok.

A többi, az csak simán vagy nem érdekli, vagy nem kíván tenni semmit. Ilyen Afrika, ilyen Dél és Közép-Amerika illetve Ázsia is (kivéve Amerika legfőbb Ázsiai szövetségeseit vagyis Japánt és Dél-koreát)

2022. márc. 2. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:
8%
Kedves 5-os! Ne velem vitatkozz, eloszor is nem erdekel a velemenyed, masfelol pedig majd meglatjuk mi lesz a jovoben - engem nem tudsz meggyozni ... Kadar korszak ota elem a politikat :(
2022. márc. 2. 15:42
 8/9 Shai-Hulud ***** válasza:

@7

A fene se akar téged meggyőzni...

Gondoltam rájössz magadtól is. Ha már ilyen vén vagy :-D

2022. márc. 2. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
5# és ebbe az egybe eggyet értek pl kínával a szankciókat nem putyin meg a kormámy hanem az a 200M orosz szívja meg akik semmiről nem tehetnek
2022. márc. 17. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!