Jelenleg kik Oroszország támogatói?
Köszönöm a válaszokat!
Elnézést, hogy ennyire evidens kérdést tettem fel, csak már alig tudom követni az eseményeket.
@3
Azért ez nem ilyen két pólusú dolog. Az, hogy valaki nem áll be az oroszok elleni szankciók mögé, az nem jelenti azt, hogy támogatja az oroszokat.
Elég csak Kínára gondolni: messze nem csatlakozott semmilyen szankcióhoz, de aktív segítséget sem nyújt Putyinnak, még csak a megmaradó gázkészletet sem szándékozik felvásárolni.
Mexikó és Dél-Amerika is passzív állásponton van, tehát nem támogatnak ők senkit ebben a háborúban. Nem is lenne célszerű, túlságosan függő helyzetben vannak, bármely fél győzelme esetén nagyot szívhatnak. Elemi érdekük kimaradni a "nagy politikából".
Igazán támogatói csak a Belaruszok.
A többi, az csak simán vagy nem érdekli, vagy nem kíván tenni semmit. Ilyen Afrika, ilyen Dél és Közép-Amerika illetve Ázsia is (kivéve Amerika legfőbb Ázsiai szövetségeseit vagyis Japánt és Dél-koreát)
@7
A fene se akar téged meggyőzni...
Gondoltam rájössz magadtól is. Ha már ilyen vén vagy :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!