Zelenszkij miért nem mond le?
Esélytelen, hogy megnyerje a háborút, egyre többet szenved a polgári lakosság, százezrek menekülnek, a gazdaság is megérzi ennek a hatását, a NATO és az EU nem fog tényleges segítséget nyújtani, mert az tényleg világháborút robbantana ki, Ukrajna nem ér ennyit.
Miért nem méri fel, hogy alkalmatlan a vezetésre és mond le? Putyin elérné célját, a lakosság legalább a háborútól nem szenvedne.
"ma meg az eu parlapentben sírt, hogy bizonyítsák be az országok, hogy ukrajna mellett állnak."
Nagyon szép beszédet mondott, én is megkönnyeztem... volna, ha nem ismerném, hogy miket csináltak a háború előtt!
Én nem teljesen értek egyet azzal, hogy miatta hal meg sok civil. Láthatóan az ukránok nagy része sem akar orosz fennhatóság alatt élni, aki tart a háborútól, 5 nap alatt már elmenekülhetett.
Most fordítva azt is kérdezhetnénk, minek választ meg egy ország vezetőt, ha az nem teljesíti az alkotmányban foglaltakat (pl.a haza védelmét)?
"Láthatóan az ukránok nagy része sem akar orosz fennhatóság alatt élni, aki tart a háborútól, 5 nap alatt már elmenekülhetett."
Aham... csak éppen a férfiak nem hagyhatják el az országot... így aztán a nők is maradnak meg a gyerekek, mégis hova mennének egyedül?
Akkor lenne Zelenskij arca nagy ha nem zárta volna el a menekülési útvonalakat. Így nyilván két opció van a lakosságnak, harc vagy biztos halál
"személy szerint ez a 2 ember (Putyin és Zelenszkij) felelős az emberiség kihalásáért"
A világ megrontói: komikus és a szakács!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!