Mi ez az orosz és fideszes összefonodás? Aki fideszes annak miért kell az orosz elvtársat támogatni?
Figyelt kérdés
Aki fideszes azaz orosz terroristákat támogatja,aki nem az meg béke párti,ezt figyeltem meg.2022. márc. 1. 15:59
2/11 anonim válasza:
Most menjen szembe egy fideszes Orbánnal? Eddig is birka módon követték, most is azt teszik.
3/11 anonim válasza:
Az a vicc hogy ha Gyurcsány lenne most a kormányon és 100%-ban azt csinálná amit Orbán, akkor agyérgörcs közeli állapotban habszó szájjal őrjöngenének a fidesztálibok, hogy elad minket az oroszoknak. De így hogy a doktorminiszterelnökúr, így ez teljesen racionális lépés
4/11 anonim válasza:
A vicc az, hogy most már Orbán is meggondolta magát, csak a kutyái ezt még nem tudják, mert nem olvasnak napi sajtót. Röhej.
5/11 A kérdező kommentje:
most akkor orbán feladta a putyin pártiságot,?
2022. márc. 1. 16:13
6/11 anonim válasza:
#5 Neked úgy tűnt? Mert nekem nem.
7/11 A kérdező kommentje:
most pedig el kell dönteni-e hova áll,be kell fejeznie a kétszinűséget.
2022. márc. 1. 16:19
8/11 anonim válasza:
# És szerinted befejezte? Mert szerintem továbbra is ezt a kétkulacsos politikát viszi.
9/11 A kérdező kommentje:
még ebben a helyzetben is ilyen gusztustalan?
2022. márc. 1. 16:26
10/11 anonim válasza:
Most éppen a paksi mutyiról kénytelen lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!