Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek ez az igazság ?

Szerintetek ez az igazság ?

Figyelt kérdés

Nem fognak katonailag beavatkozni a konfliktusba.

A Nato nem küldd harci repülőgépeket Ukrajnába mondja a Nato főtitkára

A 24.hu híroldal közölte

2022. márc. 1. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem fognak beavatkozni, én attól tartok, hogy a fegyverszállítmányokat is beavatkozásnak fogják tartani az oroszok
2022. márc. 1. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

Majd holnap mást mondanak.

Ki tudja még mi lesz.

2022. márc. 1. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Ha elkezdenek fogyni az ukrán ellenállók, kénytelenek lesznek beavatkozni, mert különben a sok felhalmozott fegyvert szépen csendben lenyúlják az oroszok, köszönik szépen.
2022. márc. 1. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyik nap ezt mondják másik nap azt mondják jó hogy van idejük mindig meg gondolni magukat akkor
2022. márc. 1. 14:43
 5/8 felkelhetetle ***** válasza:
40%
Mikor közölte? Én csak azt látom, hogy NATO-s országok sorra jelenti be milyen fegyvereket ,,adományoznak".
2022. márc. 1. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Az igazság az hogy az USA NATO habaorut akar Európának
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

A legótvarabb bordélyházi kuuuurva nem pislog olyan szendén, mint ahogy a fideszes HAZAÁRULÓK hirdetik manapság a mi nem küldümnk fegyvereket meg legyen béke demagógiát.

Mondjuk a fideszes elvtársak pontosan tudják, hogy nagy a baj. De mielőtt buknak, még egy picit lejáratják ezt az országot.

8/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha egyetlen egyszer nem mondta azt az eu/nato, hogy befognak szállni. Engem az zavar, hogy kivannak akadva sokan, már most szavatolták a 3. Világ háborút, és a nato közbeavatkozást kérik folyamatosan, ami érthető is, ők már most háborúban állnak. Viszont európa és oroszország teljes megsemmisülése őket így jelenleg nem érdekli.
2022. márc. 1. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!