Miért Európa szívja meg, ha ez az egész konfliktus USA és az Oroszország között zajlik?
Figyelt kérdés
Európára dobnának atomot, legalábbis az orosz külügyminiszter szerint az EU van veszélyben.
Hogy lehetséges ez?
2022. márc. 1. 10:48
1/10 A kérdező kommentje:
Biden nyilván támogatja, hiszen nem az USA lenne veszélyben, ami a konfliktus főforrása.
2022. márc. 1. 10:49
2/10 anonim válasza:
Európáért nem kár. Olvasmány: Sodoma és Gomorra története. Isten tűzesőt bocsátott a Földre.
3/10 anonim válasza:
Usa és az oroszok között? Nem is tudtam, hogy az oroszok az USA-t támadták meg és nem Ukrajnát.
4/10 anonim válasza:
Mindig frontvonalban lévő területek szívnak. Az USA igyekszik a konfliktusokat mindig a határaitól messze megvívni. Ukrajnával rekordot döntött, az orosz hadsereg most többségében orosz nyelvű városokat (Kijev, Harkov stb) lő, ez nekik eddig a legjobb proxy háború.
5/10 anonim válasza:
Ha Navalny lenne az elnök rég béke lenne…
Nyemcov-al amúgy tudjátok mi történt? Ez azoknak házi faladat akik itt istenítik putint.
6/10 anonim válasza:
Attól még, hogy a faékegyszerűségű "én minden összefüggést átlátok, nem úgy, mint a birkák" logikádban minden mögött az usákok állnak, ez a konfliktus nem róluk szól. Egy szuverén államot megtámadtak az oroszok, mert azt hiszik, hogy a balti államok kivételével nekik előjoguk a SZU fenntartása.
7/10 anonim válasza:
Mert nem csak Amerika és Oroszország között zajlik. Az EU és keményen be szállt.
8/10 anonim válasza:
Á még véletlenül sem azért van a háború, mert a sokak által szentnek tartott oroszok szeretnék visszaállítani a régi Szovjetuniót. Értem én, hogy divat az USA-t szidni mindenért, de azért legalább hülyeségeket ne terjesszünk már. Európának ugyanúgy benne van a keze ebben az egészben.
9/10 anonim válasza:
A főkolomposra szórná az összeset :usa
10/10 anonim válasza:
Na megjöttek a laposföldes usa fanok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!