Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, hogy minden második...

Igaz, hogy minden második ukrán menekült néger?

Figyelt kérdés

A híradóban láttam egy riportot, amíg egy magyar asszony pár mondatot mondott a riportban, a háta mögött sorra mentek el a négerek egymás után és kapkodták össze a segélyeket.

Érdekes, hogy a déli határon visszazavarják őket, a keletin meg minden támogatást megadnak nekik.

2022. márc. 1. 06:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
Sőt repülnek is, ezt nem olvastad?
2022. márc. 1. 06:57
 2/27 A kérdező kommentje:

Tényleg?

Nem olvastam, hol írták?

2022. márc. 1. 07:02
 3/27 Deff ***** válasza:
45%

És ha igen akkor mi a gond?

Kezdődik a kognitív disszonancia?

2022. márc. 1. 07:04
 4/27 anonim ***** válasza:
83%
Tehát egyetlen videóban láttál egy csapat négert, és emiatt minden második ukrán menekült néger kéne legyen? Az ám a logika...
2022. márc. 1. 07:09
 5/27 anonim ***** válasza:
71%
Keleti határon nincs kerítés, bárkit beengednek, aki ukrán háborús menekültnek vallja magát.
2022. márc. 1. 07:11
 6/27 anonim ***** válasza:
54%
Nem néger, hanem cigány a legtöbb
2022. márc. 1. 07:14
 7/27 anonim ***** válasza:
39%
Igen sőt atlantisziak, és szíriusziak is vannak köztük, de erről ne szólj senkinek ;).
2022. márc. 1. 07:17
 8/27 anonim ***** válasza:
50%

Lehet gúnyolódni ("jó" magyar módra), de ezt én is kiszúrtam.

Valóban van annak veszélye, hogy ukrán útlevéllel bárki bejöhet az országba, ugyanis visszaélések melegágya lehet.

De persze tudom: takarodjak, biztos MZP szavazó vagyok, ha ezt egyáltalán fel merem vetni... (Nos, nem...)

2022. márc. 1. 07:21
 9/27 anonim ***** válasza:
79%
Én tegnap egy képet láttam ilyet, csak már }em tudom melyik bulvárban. A képaláírásban is az szerepel, hogy az ukrán menekültek minden támogatást megkapnak és akkor telibe van fotózva 15-20 színesbőrű. Nem cigány, ezek vmi afrikai térségből érkeztek. És nem azzal van gond, hogy jönnek, hanem hogy érezhetően direkt csinálnak olyan képet amiben csapatostul láthatóak, ezzel hergelve az embereket. Közel 70ezren jöttek Ukrajnából, annyira elenyésző lehet az ő számuk, de provokálni pont elég. Szomorú ez :(
2022. márc. 1. 07:25
 10/27 A kérdező kommentje:

Útlevél sem kell, keletről mindenkit befogadnak, így aztán a súlypont átkerül a Balkánról az ukrán útvonalra.

Emlékeztek talán nemrégiben a lengyelek is visszazavartak mindenkit, most Belaruszból átmennek Ukrajnába és onnan simán beengedik őket.

2022. márc. 1. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!