Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek előremutató az a...

Szerintetek előremutató az a kevés eredmény, amit a mai orosz-ukrán tárgyalás hozott?

Figyelt kérdés

2022. febr. 28. 18:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, ebből még lesz valami.
Nem, ez semmi.
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Legalább lesz folytatása, az is valami.

Az viszont nem jó jel, hogy az ukrán elnök aláírta a csatlakozási kérelmet az EU-ba.

2022. febr. 28. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:

1-es: Az EU szerintem nem olyan nagy fenyegetés Oroszországnak, mint a NATO tagság.

Szerintem is valami, hogy lesz folytatás illetve vannak “megoldási lehetőségek”. Egyelőre nem nagyon mondtak semmi konkrétat, nagyon óvatosan fogalmaztak, szerintem ez is bizakodásra adhat okot.

Megvan a helye a második tárgyalásnak is.

2022. febr. 28. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a tűzszünetnek nem lesz vége így további napok telnek el miközben ártatlan emberek halnak meg.

Ha meg a hírek igazak, hogy Ukrajna csatlakozik az euhoz, az nem sok jót jelent tárgyalások szempontjából.

Engem ami nagyon fusztrál az az, hogy nem bírom elképzelni, ahogy Putyin ezek után békésen kivonul és ismét minden happy lesz, megy a jópofiskodás.

2022. febr. 28. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Putyin csak akkor vonul ki, ha kap valamit cserébe. Remélhetőleg azokat a területeket amik kellenek neki.
2022. febr. 28. 18:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Aki a nem-re szavaz, az mire alapozza? Direkt írtam azt, hogy előremutató, nem pedig eredményes.
2022. febr. 28. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!