Szerintetek előremutató az a kevés eredmény, amit a mai orosz-ukrán tárgyalás hozott?
Legalább lesz folytatása, az is valami.
Az viszont nem jó jel, hogy az ukrán elnök aláírta a csatlakozási kérelmet az EU-ba.
1-es: Az EU szerintem nem olyan nagy fenyegetés Oroszországnak, mint a NATO tagság.
Szerintem is valami, hogy lesz folytatás illetve vannak “megoldási lehetőségek”. Egyelőre nem nagyon mondtak semmi konkrétat, nagyon óvatosan fogalmaztak, szerintem ez is bizakodásra adhat okot.
Megvan a helye a második tárgyalásnak is.
Az a baj, hogy a tűzszünetnek nem lesz vége így további napok telnek el miközben ártatlan emberek halnak meg.
Ha meg a hírek igazak, hogy Ukrajna csatlakozik az euhoz, az nem sok jót jelent tárgyalások szempontjából.
Engem ami nagyon fusztrál az az, hogy nem bírom elképzelni, ahogy Putyin ezek után békésen kivonul és ismét minden happy lesz, megy a jópofiskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!