Van rá esély, hogy Putyin lemondjon? Mármint, ha nem sikerül neki a háború sem, ott lesznek a szankciók.
Figyelt kérdés
Szerintem az egyetlenegy esélye arra, hogy mentse Oroszországot az éhínségtől, ha lemond és az új utóda hátha képes egyezkedni a szankciók kivezetéséről.2022. febr. 28. 17:35
11/16 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem tudom felfogni épp ésszel, hogyha nagy Szovjetunió párti.. miért teszi tönkre az országot??
2022. febr. 28. 17:51
12/16 anonim válasza:
Mert már nem épeszű! Úgy mint a Csecsen elnök, aki február 31-ig adott határidőt Európának!
13/16 anonim válasza:
#12 Tehát ezt vehetjük annak is, hogy nincs határidő, illetve annak is, hogy a határidő örök.
Illetve annak is, hogy ma van az utolsó.
14/16 anonim válasza:
#9 Mondjuk hogy Hitler mellé sorakozik be a tankönyvekbe. Úgy, mint a második ember a világtörténelemben akinek sokmillió ember halála szárad a lelkén kicsiny mániája miatt.
15/16 anonim válasza:
csak ha ott lesz nép előtt, különben agyontaposnának.
16/16 anonim válasza:
Putyin közel 20 éve uralmon van. Nem fog lemondani szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!