Mekkora a valószínűsége annak, hogy Putyin belebukik ebbe a kalandor akciójába (akár külföldi támadás-, akár belföldről – pl. tábornokok által – történő megpuccsolás-, akár egy orosz népfelkelés következtében)?
10-es, ha téged zavar, akkor nyugtasd le magad, vagy legyél zavarodott, attól semmi sem változik szerintem.
Külföldön megértem, hogy mindenki így érez, mivel ezt sulykolja a média. az orosz híradásokat még be is tiltották, de a ruszkik mást látnak,mást hallamak és az óriási többség teljesen egyetért Putyinnak.
Ez van.
És a külföldi ruszkik, meg a hazai ruszkik, azok nem ugyanazok? Ez olyan, mint, aki egyszer magyarként kiment külföldre, az onnantól nem lesz ugyanaz?
Qvára zavar, hogy nem értem, hogy látsz ennyi ember fejébe bele egyszerre, nagy varázsló, mágus, vagy médium lehetsz te!
Én sem, csak nem szeretem, ha hülyítenek.
Mellesleg én speciel ellenzem a háborút, az amerikait is, meg ezt is, csak a kérdés maga is felbosszantott, mert annyira palira van véve a kérdező, hogy az már idegesítő.
Hát az emberekkel már minden szart meg lehet mindig etetni?
Senkinek nem tűnik fel, hogy kábítják?
Ez azért rettenetes.
17 folytatás
Nem kell mindjárt nekem ugrani, nem én támogatom a háborút, vagy a Putyint, hanem az oroszok túlnyomó többsége - ezt írtam és ez így is van.
Ezért aztán eszükbe sem jut fellázadni ellene, vagy leváltani, vagy valami hasonló, ami a kérdésben szerepel.
Ezt mondták Miklós cárra is, aztán milyen komoly kis felkelés kerekedett Péterváron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!