Mit szóltok ahhoz, hogy már ténylegesen támadnak civileket is az oroszok? Még mindig humánusnak tartjátok Putyint?
2022. febr. 28. 14:59
11/19 anonim válasza:
ja videókban semmi nem volt csak hogy a lakóövezetekre támadtak... de amúgy az ukrán katonaság hol van? melyik bázison? ja hogy a civilek közt állították fel a bázist? ja hogy ezt a muszlim terroristák stratégiája? ja!!!
12/19 anonim válasza:
Hagyd, nekik hiába mondod.
Ha a keleti blokkhoz tartoznánk megint, akkor is tapsikolnának, úgy hogy ők kommunistáznak a leghangosabban, legbelül ők azok.
13/19 anonim válasza:
Putyint elvileg próbálták az oligarcha sleppjéből többen is figyelmeztetni, hogy álljon le. Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha ezek vennének revansot rajta.
14/19 anonim válasza:
8: Értem, de a "barátaik" nem tudtak hatni rá? Hogy 'tes ez jó volt, szép volt, de elég volt már az öldöklésből? Vagy félreállítani őt?
15/19 anonim válasza:
#2 Aki valaha is ellent mondott a többi elvtársnak, hamar a föld alatt találta magát. Ivánéknál ez már így megy Sztálin bácsi óta.
16/19 anonim válasza:
De miért van a diktátoroknak kiszolgáló személyzete?? Nem furcsa? Ők is ludasak akkor vastagon!
17/19 anonim válasza:
Szerintem az oligarchái, a maffiatagok lehet mozgolódni fognak, hogy nyomást helyezzenek Putyinra.
18/19 anonim válasza:
sose tartottam humanusnak putyint
19/19 anonim válasza:
Jó lenne ha egyszerre kiírtanák egymást. A jó szláv a holt szláv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!