Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy lehet Kanadába emigrálni,...

Hogy lehet Kanadába emigrálni, a kirobbant Ukrán - Orosz háború miatt?

Figyelt kérdés
Sajnos, ha előkerül az atom, én nem szeretnék itt lenni, amikor felrobban. Leírná esetleg valaki hogy hogyan lehet háború elől menekült vízumot szerezni Kanadába? Dolgos ember vagyok, a kétkezű munka sem áll távol tőlem.

2022. febr. 27. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
9: persze, az atomfelhő megáll a svájci határon, igaz?
2022. febr. 27. 21:39
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem lesz itt atomfelhő, ennyire még Putyin sem hülye, hogy a saját országa közelébe dobjon le bármit is. Ha le is dobna, azt nem ezen a kontinensen tenné. Világháború viszont lehet, mert azt kinézem belőle, hogy átlépi a Nato határát akár Lengyelország, akár a balti államok térségében, így az USA kénytelen lesz beavatkozni.
2022. febr. 27. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
ha atom balhé lesz, az usa és kanada kapja az elsőket a ruszkiktól.
2022. febr. 27. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Magyarország jelenleg nem háború súlytotta ország, ezért akárhova akarsz menni, a teljesen hétköznapi papírozással tudsz oda eljutni.

Amennyiben Magyarországra bevonulnak idegen erők, úgy az első biztonságos országban (azaz Ukrajnát kivéve az összes szomszédos országban) jogosult vagy menekült státuszra. Ezt a határátlépésnél kell jelezned, hogy kérnéd.

Szóval hogy hogy jutsz el Kanadába? Igényelsz vízumot, veszel repjegyet és odamész szépen.

2022. febr. 27. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Chile.Vagy Új-Zéland..Ezek atomhaború esetén is védett helyek
2022. febr. 27. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

"Szóval hogy hogy jutsz el Kanadába? Igényelsz vízumot, veszel repjegyet és odamész szépen"

Kanadába nem lehet csak úgy vízumot igényelni. Turistaként kimehet, de csak 6 hónapig, és nem dolgozhat. Work visa-t meg csak munkáltatón keresztül lehet szerezni. Vagy van a hivatalos bevándorlás: [link]

2022. márc. 1. 15:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 2. 14:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Én Namíbiát néztem ki. Ott legalább még meleg is van.
2023. jún. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!