Mit szóltok ehhez? Nem köszönik meg..
2022. febr. 27. 19:26
12/22 A kérdező kommentje:
#11 hogy hogy kit érdekel? És melyik tweet? Amit én linkeltem vagy amit mondtam, hogy írjanak oda?
2022. febr. 27. 19:48
13/22 anonim válasza:
Ebben a helyzetben helyes döntés volt a kormány részéről, hogy Ukrajnát nem támogatja fegyverekkel.
Putyin egyértelműen megmondta, mi van akkor, ha: https://www.youtube.com/watch?v=qx4cnat4L1U&ab_channel=Hetek
Ukrán lakosságnak jelenleg mi tetszik és mi nem, az már csak olyan 27-ed rangú valami.
14/22 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiába írnál oda bármit. Csak annyit akarnak látni, hogy nem adunk fegyvert, nem azt, hogy hány ide menekült ukrán embernek segítünk.
15/22 anonim válasza:
POnt annyit, amennyit ők adtak 56-ban...
16/22 A kérdező kommentje:
56-os időket összehasonlítani 2022-vel elég nagy butaság.
2022. febr. 27. 19:57
18/22 Demion válasza:
"Putyin egyértelműen megmondta, mi van akkor, ha"
Ennek ellenére Európa többi része nem fosta össze a lábszárát, mert rajtunk kívül mindenki ad fegyvert.
#utolsócsatlós
19/22 A kérdező kommentje:
#17 mert két külön világ az 56 meg 2022, azért. Nem igaz, hogy ezt mondani kell.
2022. febr. 27. 20:13
20/22 Alex Fly válasza:
Már megint összekeverik a magyarokat a viktátorral...
Ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!