Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Erről mi a véleményetek?!

Erről mi a véleményetek?!

Figyelt kérdés

Egyre többen erősítek meg, hogy nem áll meg, mit gondoltok, hány ország kell neki?

[link]

2022. febr. 27. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Én csak arra várok, mikor adják ki Putyinra a kilövési parancsot, mert szerintem hónapokon belül elérünk ide, ha tovább eszkalálódik a helyzet.

[link]

2022. febr. 27. 08:38
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudni mi játszodik le az öreg fejében ,akár még az is benne van a pakliba bár nem hinném
2022. febr. 27. 08:40
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Akik fegyvert adtak az ukránoknak azokat tuti le rendezi Putyin. Folytatni fogja ha nyer. Szerintem minket is elsöpör. Főleg hogy Orbán befogadja a menekülteket, ezáltal hozza segíti az ukranokat a harc folytatására.
2022. febr. 27. 08:40
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Én meg azt erősítem meg, hogy nem kell neki több európai ország.
2022. febr. 27. 08:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
1: Sajnos az ilyen pszichopaták imádják magukat és nem tesznek nekünk szívességet... Az orosz vezetőség megpuccsolhatná őt.
2022. febr. 27. 08:43
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

Szélsőbaloldali politikai bulvár, hasonló szar, mint a Bors meg a Prosti Srácok és társaik, csak ellentétes irányultságú. Régen blokkoltam mindenhol, azt se hinném el, ha azt írnák, hogy az ég kék.

Próbálj értelmesebb forrásokból tájékozódni!

2022. febr. 27. 08:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy hülyeség.

A szerencsétlen még az ukránokkal sem úgy halad, mint tervezte xd

2022. febr. 27. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Putyin hülye, de nem buta.
2022. febr. 27. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!