Ha Zelenszkij és az emberei lemondanának,vége lenne a háborúnak?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 17:27
1/5 anonim válasza:
Ezen gondolkodom én is, nem tudom mi lenne a jó.
2/5 Énnnnn válasza:
elképzelhető, az ukrán majom a hatalmáért küzd nem az országáért, nem kedvelem putyint de nekem a lakosság többet érne, minden emberi élet
3/5 anonim válasza:
Közvetlenül lehet hogy megállnának a katonák. Ugyanakkor az ellenállás sok helyen megmaradna, nem érne véget a vérengzés. Talán romlana a morál, de biztos hogy még évekig tartana egy kisebb intenzitású konfliktus.
5/5 anonim válasza:
Lemondanának, és akkor ki lép a helyére? Olyan lép a helyére, aki NATO-tag akar lenni, vagy olyan, aki nem akar NATO-tag lenni? Vagy Putyin ebbe is beleszólna, hogy ki lép a helyébe? Ja, mert Amerika nem szólhat bele, de ő beleszólhat...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!