Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az Ukrajna-pártiaknak mi a...

Az Ukrajna-pártiaknak mi a véleménye erről?

Figyelt kérdés

[link]

(nem én írtam)

2022. febr. 26. 14:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Oké, van a sztoriban USA meg Orosz, de valahogy azt mindenki leszarja, hogy az ukránok többsége mit szeretne...

Azok is tudtommal inkább nyugathoz húzódnának, ebben pedig - érdek ide vagy oda - rohadtul nem lenne joga Putyin bácsinak gátolni őket.

De ezt teszi, ráadásul terrorizmussal.

2022. febr. 26. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#8 legyen.

Ukrajna nem 2014-ben, a kormányváltás után jelentette be EU-hoz való csatlakozási szándékát. Hanem az egész 2013-as Majdani tüntetéssorozat onnan indult, hogy az oroszbarát vezetés Moszkvai parancsra kihátrált az EU társulási szerződésből.

2022. febr. 26. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:14

[link]

"Az EU 2007-ben kezdett tárgyalásokat Ukrajnával. 2014 márciusában került sor az első politikai fejezetek aláírására. Az ukrajnai elnökválasztást követően a fennmaradó fejezeteket 2014. június 27-én írták alá az Európai Tanács ülésének alkalmával."

Ehhez képest a tüntetések meg februárban voltak, ami tudtommal hamarabb van mint március. Szóval te se emlékszel teljesen jól.

De ettől függetlenül is ha mondjuk holnap Kanadának az jutna az eszébe, hogy szeretné Kínát tolni gazdaságilag/katonailag és ki akarná az amcsi cégeket paterolni akkor szerinted ebbe bele menne az USA?

Értem én, hogy egy tökéletes világban kéne hagyni az ukránokat dönteni a saját sorsukról, csak épp aki nem volt teljesen hülye az ezt előre láthatta volna, hogy ehhez az oroszoknak is lesz pár szavuk.

Így nézve meg nem tudom mennyire okos lépés egy háborút kirobbantani csak azért, mert te nyugathoz szeretnél tartozni.

Eleve szerinted egy felelős ukrán vezető ezt meglépte volna?

2022. febr. 26. 15:23
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Ok.

Oroszoknak semmi köze ki akar Nato tag lenni, tegnap pl a svédeknek és finneknek szóltak oda, hogy ne merjenek belépni…(ők még nem tagok). Tehát ha Putin azt mondja hogy Magyarország, Lengyelország lépjen ki, akkor azt kell tenni amit mond?

Csak Bident tudom idézni:

Who in the Lord's name does Putin think gives him the right?

2022. febr. 26. 15:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez nem valós.

[link]

2022. febr. 26. 15:29
 16/18 anonim ***** válasza:
51%

ma 15:27

Ha a szomszédod sertéshizlaldát akar a kerítésedtől fél méterre építeni akkor neked ahhoz semmi közöd? Nem te fogod ennek a kárát látni?

Neked megvan mi történt akkor amikor a Szovjetek akartak Kubába telepíteni rakétákat?

Szomorú de ha Putyin azt mondja, hogy Magyarország, Lengyelország lépjen ki akkor ezt az alapján kéne eldönteni, hogy mik a lehetőségeink. Mi mint NATO tagok számíthatnánk segítségre, így valószínűleg Putyin nagyon nem akarna izmozni csak szóban, mert mást nem nyerhetne. De Ukrajnának nem volt ilyen életbiztosítása.

Bidennek szerintem azon kéne elgondolkoznia, hogy ők hány országba vonultak be, főleg hány olyanba akik még csak nem is azon a kontinensen voltak ahol ők, mégis nekik "kellett" rendet vágni.

[link]

2022. febr. 26. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:
#13 mint írtam az eredeti aláírás 2013-ban lett volna, csak kihátrált belőle Janukovics Putyin utasítására.
2022. febr. 26. 15:44
 18/18 anonim ***** válasza:
F.szom.Mit pöcsölnek itt ezzel a nyugat, kelet meg Nátó vívódassal? Csatlakozzon Oroszország is a nyugathoz,vagy a Nátóhoz, oszt kész.
2022. febr. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!