Énnnnn kérdése:
Az ukrán elnök kitart a végsőkig akár az élete árán is vagy menti majd a bőrét?
Figyelt kérdés
arra biztat hogy harcoljanak az utolsó csepp vérükig az ukránok, szerintem ez őrültség, az oroszok úgyis győznek csak a halottak számát gyarapítja2022. febr. 26. 01:27
A kérdező szavazást indított:
ha kell meghal vagy orosz fogságba kerül
lelép majd mentve a bőrét
28 szavazat
2/13 anonim válasza:
Én úgy hallottam, már több mint egy hete lelépett. Berlinből bíztatja harcra az ukránokat. Home Office :)
Lehet hogy csak a fele igaz?
3/13 A kérdező kommentje:
kinézem belőle hogy már lelécelt
2022. febr. 26. 01:40
4/13 anonim válasza:
Már megmondta, hogy nem megy sehova, még a családja is ott maradt.
5/13 A kérdező kommentje:
mondani bármit lehet!
ha marad - még ha fogságba is kerül - akkor kemény legény, ha lelép, akkor egy gyáva szar alak
2022. febr. 26. 02:38
6/13 anonim válasza:
"Berlinből bíztatja harcra az ukránokat."
Konteó a hülyéknek. Pont Berlinben van, pont Németországban, mert a tudatlan önjelölt történészeknek a világháború mint fogalom amúgyis = Hitler vs Sztálin
Így aztán világos, hogy ebbe a konfliktusba is bele akarják keverni Németországot, mert Oroszország mellé az kell. Mert ez már izgalmas kombónak bizonyult a történelem során, így most is izgalomban tarthatja a hülyéket.
7/13 anonim válasza:
Mitől gyáva ember? Te netensebátor, te biztos lettél volna az arca annak, hogy a "KGB" ezentúl rád fog vadászni... Istenem
8/13 A kérdező kommentje:
Azért mert az embereket arra biztatja hogy harcoljanak végősik ő meg lelép. Lassan írtam, remélem sikerül felfogni.
2022. febr. 26. 03:04
9/13 anonim válasza:
Lassan írom, hogy nem hinném, hogy te vagy a KGB MI6 CIA MOSZAD egyben, úgy hogy ne akard már tudni, hogy mit fog tenni, jó?
10/13 A kérdező kommentje:
Jó, kezdesz fárasztani, köszönöm válaszaidat, jó éjszakát!
2022. febr. 26. 03:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!