Az egészségügyi állapota miatt viselkedik így Putyin? Elvileg kezdődő Parkisonja van.
Egy szellemileg leépülőben lévő elnök ön és közveszélyes. Pusztán egy politikai státusz senkit sem jogosít fel arra, hogy ártatlan civileket és gyerekeket mészároltasson le. Ugyanis az orosz katonák most már célzottan a civileket bombázzák.
Nyilván feltűnt, hogy ez nem normális, és valamilyen pszichológiai/egészségügyi dolog csak meghúzódik a háttérben. Mintha most már mindegy lenne Putyinnak, hogy mi történik a világban, ő úgyis meg fog halni, ezért élvezi, hogy mások is szenvednek.
@38
A minszki egyezményben megállapodtak, hogy a volt szovjet országokat nem veszik fel a NATO keretei közé. Ez Oroszország elemi érdeke, de szartak rá, köptek a megállapodásra, ezzel kiprovokálták a háborút.
Az az egyezmény nem úgy szólt, csak Putin akarja úgy érteni. Soha ilyenről szó sem volt, hogy NATO-hoz nem csatlakozhatunk, arról volt szó, hogy senki biztonsága nem sérülhet. Ahhoz a biztonsághoz nekünk, és az Ukránoknak is joga van, amit Putin épp megsért, és Putin épp megszegte a Budapesti egyezményt is, most gyakorlatilag, ha lenne mivel, az ukránok atomot is dobhatnának rájuk.
Unalmas ez a Putin szopkodás, és tudom nagyon jól, hogy ti voltatok a covid konteosok is, nektek mindig a nyugat, és a normalitás ellen kell agálnotok, nem tudom, hogy miért jó nektek, de, ha van pokol, nektek bizotsan különjáratot küld majd az ördög.
Miért lennék én Covid konteós?
Asszem te vagy a paranoiás, ha ilyeneket képzelsz, meg az alaposan félretájékoztatott is, hiszen mindenki tudja, hogy minden cuccot Kína gyárt, csak kevés a nyersanyaga, meg az energiája, de Oroszországgal összefogva pompásan meglennének.
Miért lenne különben pont a nyugat a normalitás? Neked az a normális, hogy a homoszexuális propagandát már az óvodában el kell kezdeni? Hogy olyanokat kell ráerőszakolni más országokra, amiket azok nem akarnak?
Vagy legyen négymillió hajléktalan, mint az USA-ban? A nagy gazdagság közepette arra nem képesek, amire bármilyen csóró muzulmán ország képes, mert utálom ugyan őket, de mindig is adakoztak, pedig szegények, da adják a baksist jószívűen, azt el kell ismerni.
Na persze tudom én, hogy jelenleg az oroszok ellenségeink elvileg, de nekem Ukrajna sem barát, meg a NATO-nak sem, megjegyzem amikor én voltam katona, a NATO volt az ellenségünk, akkor annak a szervezetnek az atomcsapásától kellett félni és azért markoltam a kalasnyikovot, hogy őket lődözzem halomra, ha grimbusz van. Akkor az volt a normalitás, az, hogy Vietnamot támogattuk az USA ellenében - még vért is adtam, meg a fizetésem 10%-t egyszer, mert beláttam, hogy a vietnami népnek kell eldönteni, hogyan akar élni, nem egy elnyomó agresszornak, a világ csendőrének, aki minden országot ki akar fosztani kénye-kedve szerint és mindenhová ki akarja terjeszteni a saját multimilliárdosainak a korlátlan hatalmát, akár kérnek belőle, akár nem.
Normalitás mi?
Szarrá lőni Szomáliát, Afganisztánt, meg a fél arab világot? Rátenyerelnibindenre, ami hasznos lehet? Támogatni a katonai juntákat egész dél-Amerikában és szegénységben tartani őket?
Elharácsolni az olajat a világ minden tájáról fillérekért, amit a korrupt politikusoknak fizetnek ki?
Sorolhatnám napestig, mennyire nem a nyugat a normalitás, hogy mennyire távol vannak tőle a britek, meg a franciák is, a belgákkal, meg a hollandokkal egyetemben, akik évszázadokon keresztül kifosztották a fél világot gyarmatosítóként és az összeharácsolt gazdagságukat kihasználva ma is uralkodni akarnak mindenhol, csak ma már nem fegyverrel, hanem pénzzel, bár néha fegyverrel is, ami a NATO-nak is egyik célja.
Úgysem érted meg soha, mert be vagy kábítva és képtelen vagy tisztán látni.
Hogyan is érthetnéd meg az oroszokat, fogadni mernék, végig sem hallgattad, amit Putyin mondott, pedig világosan elmondta a saját szempontjait és az a helyzet, hogy nem vagy egyedül, a politikusok sem akarták soha megérteni és mindenfelől sarokba szorították az oroszokat. Nem tanultak abból, hogy az első világháború után kár volt kizsigerelni Németországot, mert egyenes út vezetett miatta a második világháború felé, pedig ez ilyen egyszerű, a másik ember gondolatait, akaratát, szándékát sem árt figyelembe venni, nem csak mindig diktálni, pláne egy katonai nagyhatalomnak, mert esetleg rossz néven veszi, így ez azon kívül, hogy nem etikus, még ostobaság is.
A szankciók bejelentése meg porhintés, mert milyen szankció az, hogy nem veszik meg az orosz gázt, amire pedig égető szükségük lenne? Ez túrót sem árt az oroszoknak, eladják majd Kínának és ha sokat ugrál az EU, az első vezetéket is elzárják, aztán nézhetünk, mint vak a moziban. Nem adnak majd olajat, ha kekeckedünk és ha a bankrendszerrel szenyózik az EU, ők is befagyaszthatják a külföldi tőkét, náluk több zsozsó van befektetve nyugatról, mint amennyi pénzük van külföldi érdekeltségekben, nem véletlenül a SWIFT rendszerről eszükben sincs lekapcsolni őket, mert csak jól járnának vele.
Komoly technológiát meg eddig sem kaptak semmit, szóval a nagy embargózással alig lesz valami változás, csak a nyugat jár majd rosszabbul, jól elszabadul nekünk az infláció, a fene egye meg.
"Miért lennék én Covid konteós?
Asszem te vagy a paranoiás, ha ilyeneket képzelsz, meg az alaposan félretájékoztatott is, hiszen mindenki tudja, hogy minden cuccot Kína gyárt, csak kevés a nyersanyaga, meg az energiája, de Oroszországgal összefogva pompásan meglennének."
Mindent? Hmmm, a huwaei azért könyörgött egy Qualcomm prociért?
"Miért lenne különben pont a nyugat a normalitás? Neked az a normális, hogy a homoszexuális propagandát már az óvodában el kell kezdeni? Hogy olyanokat kell ráerőszakolni más országokra, amiket azok nem akarnak?"
Érzékenyítés nem homo propoganda. Helyben is vagyunk, neked súlyos tévhiteid miatt vannak ilyen ideológiai felfogásaid.
"Vagy legyen négymillió hajléktalan, mint az USA-ban? A nagy gazdagság közepette arra nem képesek, amire bármilyen csóró muzulmán ország képes, mert utálom ugyan őket, de mindig is adakoztak, pedig szegények, da adják a baksist jószívűen, azt el kell ismerni."
Tudod te, hogy milyen szintű szegénység, és elnyomás van az oroszoknál, kínaiaknál? Dehogy tudod, mert a cenzúra ritkán engedi ezeket ki. Ettől még tudjuk, nem Moszkva és Szentpétervár van csak oroszországban, bár ez úgy látom, hogy neked eddig fel sem tűnt.
A többire már reagálni sincs kedvem, én nem vagyok olyan, mint te, én képes vagyok kritikával élni (pl. a demokrácia exportot nem úgy tolnám, ahogy tolva lett, de mindegy), ettől még nekem pl. vannak Kínai és orosz ismerőseim, és TE, aki itt magyarázol, neked eszedbe sem jutna olyan helyen élni, amiről ők beszélnek. Van Jemeni ismerősöm is, aki nagyon örült volna, ha Amerika beavatkozik. Nagyon szomorú a felfogásod.
Kérdező, megint pszichiáterre olvastad magad a neten? Kemény, egyébként ADHD-s vagyok, semmi közöm sem a nárcisztikushoz, az autisták nevében pedig kikérem, hogy azt egyáltalán sértésként próbáld meg felhozni, minden neurodiverz nevében mondom, hogy egy autista nem beteg, maximum számodra nem érthető.
A haverod most prezentált egy konteot az LMBTQ+ érzékenyítésről, mert az M1-ben hallotta kb., ahogy te sem vagy sokkal jobb nála, a tegnapi performanszod után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!