Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Atomrakétákat szállítanak a...

Atomrakétákat szállítanak a határhoz az oroszok. Igaz lehet?

Figyelt kérdés
Egy órája csípték ezt a videot. Moszkvában utaznak a frontra az atomrakéták. Állítólag. Vajon igaz vagy fake? [link]
2022. febr. 25. 22:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%

Most nem azért mondom, de ezek ballisztikus rakéták, pont az a lényegük hogy Szibériában a világvégén vannak és onnan indítják, ha kell.

Alapvetően azért van az egész kóceráj hatalmas szállítóeszközökre telepítve, hogy ne lehessen lekövetni őket és "láthatatlanul" tudjanak közlekedni.

Atomrakétát senki nem visz a "frontra" miért tenne bárki ilyen retardált hülyeséget? :D

2022. febr. 25. 22:46
 12/28 anonim ***** válasza:
14%

"Atomrakétát senki nem visz a "frontra" miért tenne bárki ilyen retardált hülyeséget? :D"

Van egy elméletem

2022. febr. 25. 22:48
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én el tudom képzelni hogy átcsoportosítják csak, nem viszik ki a frontra, de valami védettebb helyre viszik.

Amúgy engem tényleg érdekelne:

- Mikori felvétel, mert ha ez Oroszországon belül is van, akkor is valószínűleg bevetésre vár.

- Ha nem valós akkor gusztustalan pánikkeltés, de nem tartom valószínűnek hogy ilyen felvételt valaki csak előkotor egy elég ritka és titkos Yars-ról békeidőben...

2022. febr. 25. 22:49
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
#12.USA?
2022. febr. 25. 22:51
 15/28 anonim ***** válasza:
19%

#12 ajjaj s mi az elméleted, titkos gyíkember-csoport irányítja a háttérből a dolgokat és ki akarják robbantani a III. Vh-t? 😂

#13 akármikor készülhetett a felvétel, 5 éve, 5 napja bármikor. Ha 10 éve készült volna akkor is bevetésre várna. A nukleáris csapásmérő rakétáknak, legyenek akár szárazföldiek, akár mobil egységek, akár tengeralattjáróra telepítve pont ez a feladata - bármikor bevethetőek legyenek (elrettentés).

Márpedig ez csak sima dezinformációs fake, egy csomó van belőle, mindkét oldal bőven szórja őket.

2022. febr. 25. 22:53
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem az USA, hanem, ha a front közelébe viszik, akkor azért teszik, hogy megrémítsék az ellenfelet, senki sem akarna véletlen eltalálni egy rakétát ( pláne egy olyat ami sugárszennyezetséget okozhat ).

Amúgy köszönöm a lepontozónak :)

2022. febr. 25. 22:54
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem egy atombomba nem úgy működik, hogy eltalálod és berobban.

Amennyire én tudom, a dolog úgy működik, hogy egy folyamat elindítja, hogy őőőő talán elektronok csapódjanak izomból protonokba, de mivel ez már önmagában energiát szabadít fel, ezért ez szét is vetni az egészet a legelején, ezért ezt kívülről tulajdonképpen hagyományos TNTvel "ellenrobbantják" hogy egyben tartsa a kis atomokat, hogy minl több hasadt részecske találjon el új részecskéket. És mikor kifogy a TNT összenyomó ereje, akkor szétveti az egész magát és nagy badabumm. Ezt valami Youtubeos videóból tanultam, ne vessetek meg a pontatlanságért:D

De a lényeg az, hogy ez egy láncreakció, amihez minden hatásnak a helyén kell lennie, különben idő előtt kiszabadulnak a hasadt anyagok és alig pukkannak. Ha meg a TNT része robban be először, akkor simán felrobban az egész maghasadósdi rész anélkül, hogy elindult volna maga a hasadás.

Szóval a logikám szerint ha meglőnek egy nem aktivált atombombát, akkor az nem fog atombombaként felrobbanni.

És sztem nem is a becsapódás robbantja fel az atombombát, hisz ezek akkor a leghatékonyabb, ha a földfelszín felett jpóár méterrel robbannak. Akkor meg valamiféle detonátor kell, hogy irányítsa a folyamatot, szóval ha csakúgy kilövik, akkor nem szól akkorát.

Persze nem értek ohzzá, csak ugatok, deee nekem ez tűnik logikusnak.

2022. febr. 25. 23:11
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
Megy a propaganda rendesen, régi felvételekkel
2022. febr. 25. 23:14
 19/28 anonim ***** válasza:
82%
2022. febr. 25. 23:14
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

#17 2 vagy több darabot összerobbantanak a hasadóanyagból, miközben neutronbesugárzás is van, így indul a láncreakció.

Szóval ja, ha egy sima bombával szétszedik, nem lesz atomrobbanás, csak a hasadóanyag szétszóródik és az sugárzik.

2022. febr. 25. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!