Az ukrán kormány visszavonta már a náci nyelvtörvényt?
Megy itt az ukrán zászló lengetés a világban, meg az ukrán kormány követelőzése a segítségért, de nem hallottam erről, hogy az európai normák terén ezt a minimumot meglépték volna.
De lehet én maradtam le erről a hírről. Mit lehet erről tudni?
Az oroszok kivonultak már Ukrajnából? Visszaadták már Krimeát, amit 2014-ben foglaltak el? 57 civil áldozat halt meg Putyin miatt.
Vicces és egyben szánalmas is, hogy vannak még olyan "magyarok", akik képesek az agresszort támogatni ismételten.
3-as!
Ennyi baromságot hogy tudtok összehozni? Minden abból indult ki, hogy az oroszok bevonultak 2014-ben. Nyilvánvaló volt, hogy az ukránok elakartak szakadni tőlük és hogy a NATO-hoz fordulnak. Mellékesen hozzátenném ezek az az általatok felhozott idióta okok nem mentségek arra, hogy egy független 44 milliós országot lerohanjanak. Értem én, hogy a szélsőjobbosok utálnak mindent ami nyugathoz és az USA-hoz köthető, de azért baromságokat ne beszéljetek már. Csak magatokat égetitek.
Nem vonta vissza.Na de majd az új kormány esetleg megteszi,nem csak magyarokról van szó.
Egyébként felénk mindenki utálja az ukránokat,többek között a nyelvtörvény miatt is.
Jó, tegyük fel, hogy az ukrán kormány bunkó.
De kicsit agyaljunk is.
A mi kormányunk is az elég sokak szerint. (pl szerintem is)
Akkor most oké, ha elkezdik rakétázni az országot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!