Mi történne, ha Oroszország mégis támadást indítana Magyarország ellen?
Tudom hogy erre több ok miatt 1%-nál is kisebb az esély (aminek nyilván örülök), de tételezzük fel valami érthetetlen okból, vagy akár az ukrajnai sikeren felbuzdulva úgy dönt hogy minket is lerohan (ne legyen így, még egyszer mondom).
Ilyen esetben mi lenne? Mit csinálnánk mi magunk, a kormányunk, illetve mit csinálna az EU, mit csinálna az USA, mit csinálna a NATO? Ott már lenne válaszcsapás, vagy végignéznék azt is mint ma Ukrajna lerohanását?

Kit érdekelnek az antivaxer csőcselékek? Oroszoknál aztán minden nagyon jó, majdnem eléri az átlagos orosz ember éves bevétele az én 3hónapos bevételeim. Kiváncsi lennék, hogy neked van-e kedved oda menni, vagy csak a nyugatot megy ócsárolni egy kis orosz propaganda dezinformálás után?
Csak egy kérdésem van kretens, mikor Putinod az ISIS-t ment bombázni, aztán mindenkit sikerült, kivétel őket, és tulajdonképp eszkalálta a szíriai konfliktust, akkor is az USA uszított, mi?

Nanana, a konfetti érvelést nem szeretem, haladjunk sorban
"Az Ukrán nyelvtörvény és kisebbségi jogokra vonatkozó rendelkezései az elmúlt években többször is kiverte a biztositékot a Magyar kormány részéről de süket fülekre talált a nemzetközi fórumokon."
Itthon is lehessen akkor cigány nyelven intézkedni, tanulni. Ez így korrekt, vagy csak akkor zavarnak a dolgok, ha más országok csinálják ezt?
Aztán meg még hazudsz is, hiszen a Szlovákoknál hasonló dolgok vannak.
Igen okai vannak, az orosz nem akar egy fejlett, szuverén Ukrajnát, és főleg azt nem, hogy az olajat és gázt kitermelve kiváltsák az ők európai piaci szerepüket. Szépjóreggelt

lakosságnak hívják, és korrupciónak
A válasz pedig igen, amíg elhárító rendszerek, és nem támadóak.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!