Putyin megbolondult?
Putyin olyan téren nem számolt a dologgal hogy a saját nép is elég rossz helyzetben van, és finoman fogalmaztam.
Semmi nem volt adott a háborúhoz, Ukrajna meg nem olyan kis ország nem olyan biztos hogy lesz rá kapacitásuk végig vinni.
Mert közben az orosz nép is megelégeli a dolgot.
Azért Hitler meg Sztálint ne keverjük ide.
Brutális utánpótlással, erős gazdasággal és anyaországgal indultak neki.
Ehhez képest a mai Oroszország semmi...
"elűzi a demokratikusan választott kormányt,"
Puccsal hatalomra juttatott kormányt én nem neveznék demokratikusnak. Bár tudom minden demokratikus ami az USA érdekeit szolgálja még Saud Arabia is
@10
"Ballib propganada"
Igen, te aztán a hitelesseg csúcsa vagy, pont te vagy a valódi információk birtokában, amit itt egy névtelen oldalon reklámozol, amit ált. h*lyék olvasnak. 😁 Nevetséges vagy.
Inkább vadhajtások kommentszekcióba menj, oda való vagy.
Előbb hiszek egy rangos újságnak, aminek egy oroszország szakértő, egyetemi tanár nyilatkozott, mint az ilyen primitív, magát az igazságnak meghatározó h*lyének, aki, anonim oldalra jár veszekedni. 😂
'... elűzi a demokratikusan puccsal hatalomra került kormányt, és várhatóan egy bábkormányt fog a helyükre tenni.'
#15 Ez elég szánalmas egy kirohanás volt. Meg nevetséges.
de ha a hülyét akarod játszani, akkor sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!