Egy 21. századi szuperhatalom hogy lehet, hogy nem képes lerohanni egy szegénységbe és korrupcióba fulladt gyenge országot?
Ez egy jó kérdés.
Nyilván ezt a kérdést fel lehetett volna tenni 1975-ben az USA-nak is ,amikor tudnillik elvesztette a teljesen fejletlen,és elmaradott tönkre lepusztított Vietnam elleni háborúját. Siralmas vereség volt az is.Ugyanúgy elmenekültek a végén pár óra alatt Saigonból,mint tavaly Kabulból,ezt nagyon tudják.
Dávid legyőzte Góliátot.
15: Igen, sőt szerintem még sokkal rosszabb.
Érdekes, hogy a kérdést február 24 -én tettem fel, amikor még sok oroszpárti teljesen másról beszélt.
A Szovjet korszakban még 1988-ban is sok jó dolgot fejlesztettek, de összeomlott, államcsőd, maffializmus lett urrá Oroszországon, és a valódi fejlesztések helyett berendezkedtek a Kaukázusbeli meg Közép-Ázsiai felkelés leverésre, amire a meglevő haditechnika elégséges volt, de egy elfajzott Szovjet fegyverekkel kitömött Ukrajnához teljesen elégtelen.
És a kézivezérlés is.
Pl. Mi hiányzott ahhoz, hogy a háború 0. napján lebontsák az Ukrán erőműveket, kommunikációs hálózatot és társait a stratégiai légierő, miért csak most tartottak egy tényleges demonstrációt, és folytatják a műveletet olcsó, de szintén használható RC repülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!