Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egy 21. századi szuperhatalom...

Egy 21. századi szuperhatalom hogy lehet, hogy nem képes lerohanni egy szegénységbe és korrupcióba fulladt gyenge országot?

Figyelt kérdés
Az invázió már tart egy ideje, de nem látom az oroszokat kijevben továbbra se. Donyeck környékén a front ugyanott áll.

2022. febr. 24. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Oroszország mint szuperhatalom? Viccnek jó volt.
2022. febr. 24. 17:43
 12/20 A kérdező kommentje:
Hopsz nem jött be a jóslat.
2022. febr. 24. 21:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Illetve mégis bejött. Beletörött a foga az elhízott medvének a száradt sajtba.
2022. febr. 28. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés.

Nyilván ezt a kérdést fel lehetett volna tenni 1975-ben az USA-nak is ,amikor tudnillik elvesztette a teljesen fejletlen,és elmaradott tönkre lepusztított Vietnam elleni háborúját. Siralmas vereség volt az is.Ugyanúgy elmenekültek a végén pár óra alatt Saigonból,mint tavaly Kabulból,ezt nagyon tudják.

Dávid legyőzte Góliátot.

2022. márc. 19. 21:49
 15/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
Oroszország is ugyanolyan hiperkorrupt, mint Ukrajna, csak 10x nagyobb területű.
2022. okt. 16. 22:22
 16/20 A kérdező kommentje:

15: Igen, sőt szerintem még sokkal rosszabb.

Érdekes, hogy a kérdést február 24 -én tettem fel, amikor még sok oroszpárti teljesen másról beszélt.

2022. okt. 17. 20:50
 17/20 A kérdező kommentje:
Ez egy szép "én megmondtam" pillanat.
2022. okt. 17. 20:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Ez ahogy a BBC riporter mondta, egy Dávid vs Góliát típusú harc. Csak tegyük hozzá, hogy Dávid egy top10 MMA harcos, aki korábban sorra megverte az összes ellenfelét, míg Góliát bár megvan 150kg, de egy elhízott gép előtt ülő nyomorék izomtömeg nélkül.
2022. okt. 17. 20:59
 19/20 Jeffrey Spender ***** válasza:

A Szovjet korszakban még 1988-ban is sok jó dolgot fejlesztettek, de összeomlott, államcsőd, maffializmus lett urrá Oroszországon, és a valódi fejlesztések helyett berendezkedtek a Kaukázusbeli meg Közép-Ázsiai felkelés leverésre, amire a meglevő haditechnika elégséges volt, de egy elfajzott Szovjet fegyverekkel kitömött Ukrajnához teljesen elégtelen.

És a kézivezérlés is.

Pl. Mi hiányzott ahhoz, hogy a háború 0. napján lebontsák az Ukrán erőműveket, kommunikációs hálózatot és társait a stratégiai légierő, miért csak most tartottak egy tényleges demonstrációt, és folytatják a műveletet olcsó, de szintén használható RC repülőkkel.

2022. okt. 17. 23:31
 20/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
Az Oroszok a robotrepülőiket nem akarják az Ukrajna-szintű ellenfelek ellen pazarolni, de a Loitering munition kimaradt nekik, és ez bosszulta meg magát.
2022. okt. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!