Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Menekültök, és ha igen, hova,...

Menekültök, és ha igen, hova, ha ideér a háború?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz helyen volt mindig is Magyarország. Simán lehet itt is erőt demonstrálni a Nyugatnak, feláldozva ezzel az országot.

Menekültök, és ha igen, hova, ha kell? Mi lesz a családdal? Nem bírnám hátra hagyni őket.

2022. febr. 24. 12:41
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
77%

Ezt olvassátok el! Nagyon hasznos tanácsok vannak benne és tapasztalatok! Osszátok meg a barátaitokkal is.

[link]

2022. febr. 24. 13:36
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Aki ideírogat azok 13 évesek vagy 40 évesek, de fogalmuk sincs az atomtöltetekről? Nem, attól, hogy az oroszok Magyarra kilőnének egy rakétát, attól nem semmisülnének meg az oroszok és pláne nem a Föld.

Van olyan, amelyik csak kb egy megye területet törölne el, de az oroszoknak és a többi országnak nem sok baja lenne, lenne egy kis sugaras eső, de annyi volt Csernobil után is. Persze van olyan atomtöltet is, ami a teljes Földet eltörölné, de ide nem azt lőnék ki az oroszok.

2022. febr. 24. 13:40
 33/49 anonim ***** válasza:
29%
És nem, az amerikaiak (pontosan tudják) nem tudnak atomtöltetet kilőné az oroszokra,mert az oroszok légvédelme megújult és leszedné, viszont az oroszok tudnak lőni az amerikaiakra, mert az ő légvédelmüket az oroszok szét tudják hasítani.Erről az tud többet, aki katona vagy haditechnikával foglalkozik.-
2022. febr. 24. 13:43
 34/49 anonim ***** válasza:
80%
33as ebben biztos vagy? Én a zrínyire jártam. "az oroszok légvédelme megújult" szted az amcsiké nem? Legtöbb pénz haditechnikára megy.
2022. febr. 24. 13:46
 35/49 anonim ***** válasza:
26%
Pontosan tudják az amerikaiak, hogy az oroszoké jelenleg jobb. Igen, biztos vagyok benne.
2022. febr. 24. 13:48
 36/49 anonim ***** válasza:
64%
#35: Forrás?
2022. febr. 24. 13:50
 37/49 anonim ***** válasza:
85%

Amerika kb annyit költ a hadseregére, mint az utána következő 4-5 ország egyszerre, ez évtizedek óta köztudott... Oroszországot is beleértve.

Putyin nem akarja annyira megsebezni magát, ami miatt már az egész nem éri meg neki.

Ez valamelyest visszatartó erő neki. A másik kérdés mindig az épelméjűség.

2022. febr. 24. 13:54
 38/49 anonim ***** válasza:
70%
Ha lehetne, én Ausztráliába mennék. Az Jó messze van mindentől
2022. febr. 24. 14:29
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
A Gazprom orosz gázexportőr csütörtökön közölte, hogy az Ukrajnán keresztül Európába irányuló tranzit a szokásos módon zajlik- akkor csak félti a bőrét
2022. febr. 24. 14:30
 40/49 A kérdező kommentje:

Nekem az a véleményem, hogy az országunk mindig is nagyon rossz helyen feküdt. Sajnos puffer zóna voltunk mindig is a nyugat és a kelet között.

Kiváló "csatatér", az ország ráadásul sosem volt olyan erős, hogy egy percet is gondolozzanak azon, tán nem kéne legyalulni.

2022. febr. 24. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!