Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Aki LMBTQ ellenes azt nem...

Aki LMBTQ ellenes azt nem engedik be az USA-ba?

Figyelt kérdés

Amerikában egy olyan törvény javaslatot szeretnének elfogadtatni, hogy aki LMBTQ ellenes (bármit is jelentsen, mert ez nincs pontosan megadva) azt a határon nem engedik be.

Ennek érdekeben nyilván adatgyűjtésbe kezdene az USA, hogy ki számít annak, kézenfekvő lenne ha a Facebook vagy Google megjelölné az ilyen személyeket és átadná a hatóságoknak ezen adatokat.

Szerintetek mikortól nem léphet be az USA-ba az aki nem támogatja az LMBTQ+ mozgalmat?

Mi lesz a szólás és vallás szabadsággal az USA-ban?

Már lassan egy Bibliával vagy más vallási szöveggel a bőröndben sem lehet belépni, mert LMBTQ ellenes?

Lásd.:

[link]

2022. febr. 23. 07:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
14%
És ezt mégis hogyan ellenőriznék?
2022. febr. 23. 17:59
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
#11 Ezt komolyan kérdezed? Mindent lehallgatnak, és nemcsak azt, amit neten irkálunk, hanem még azt is, amit élőben mondunk, ha a telefonunk a közelben van.
2022. febr. 23. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ez a hír mennyire igaz, de el tudom képzelni, hogy mire gondolhatnak. Valószínűleg a kutyát sem fogja érdekelni az, hogy neked mi a véleményed az LMBTQ társadalomról, hogy ellene vagy-e vagy sem, amikor belépsz az USA-ba. Szerintem itt inkább arról lehet szó, hogy nem léphetsz fel nyíltan az LMBTQ társadalom ellen, akár egy zavargás során. Mert pl. egyszer egy sorozatban láttam, hogy egy lány szeretett volna utazni egy bizonyos országba, de a repülőtéren biztonsági okokból az arcfelismerő kamera felismerte, hogy ő anno még abban az országban részt vett egy olyan tüntetésen, ami valamiféle képpen az ország ellen volt, ezért nem engedték neki, hogy felszálljon a gépre.
2022. márc. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!