Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Orbán és Putyin pszichiátrai...

Orbán és Putyin pszichiátrai esetek?

Figyelt kérdés
Éreznek ők egyáltalán empátiát?

2022. febr. 22. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

"...mindíg is volt egy ilyen kis skizofrén hajlamom, hogy én képes voltam teljesen kívülről szemlélni magamat..."

Ehhez Karinthy Frigyesnek egy agyműtét kellett.

"Azt álmodtam, hogy két macska voltam, és játszottam egymással"

2022. febr. 22. 15:13
 12/18 anonim ***** válasza:

"Hitler realista politikus volt. Úgy kellett a németeknek Hitler, mint egy falat kenyér..."

Rusvai Miklós

2022. febr. 22. 15:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Hitler, Sztálin, Putyin, Orbán:törpenövésű pszichopaták, akik mindenkin képesek átgázolni.
2022. febr. 22. 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Azok. Én azt nem értem, hogy tarthatunk még ott 2022-ben hogy ilyen emberek országokat vezetnek évtizedeken át. Ez az emberekre nézve se hízelgő.
2022. febr. 22. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
10-es Konkrétan azt mondta a mestered: "Mindig is volt skizofrén hajlamom és mindig is elég kegyetlen voltam" Ezt nem is kell tovább értelmezni mint ami.
2022. febr. 22. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:
14. Mert a Young Global Leaders, Rockefeller Foundation és hasonló ideológiai platformokon "gyártják" a jövő vezetőit. Putin,Merkel,Macron,Orbán,Juncker,Trudeau,Boris Johnson, stb.. ezek mindegyikét ugyanott képezték tulajdonképpen, egy érdekcsoport irányítja a világot.
2022. febr. 22. 18:57
 17/18 MDaniel98 ***** válasza:
Az biztos, hogy a pszichopátia nem hátrány egy vezetőnél, de ennyi.
2022. febr. 23. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
11 amit Orbán mondott az nem valós skizofréniát jelent. Nem képzelgést, csak hogy el tud rugaszodni a szubjektív érzéseitől, amit egy értelmes ember tulajdonsága
2022. febr. 23. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!