Nem lenne jobb az ukránoknak ha egy "fejlettebb" országhoz tartoznának?
Figyelt kérdés
Szerintem tök felesleges ez, az ukrán orosz hiszti.
Ukrajna szerintem eddig se volt sehol nagyon, egy sodródó ár volt.
2022. febr. 22. 13:12
1/7 anonim válasza:
Hát sok ukrajnai gondolja ezt, hidd el. Az az állam egy csődtömeg.
2/7 anonim válasza:
1! Sokan Magyarországról is ezt gondoljuk, de azért nem akarnánk másik országhoz tartozni, ahogy az ukránok sem.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy ezt akarják. Ezért akarják lerázni az orosz rabigát, ami a mocsárban tartja őket.
Nem mondom, hogy nem hibásak maguk is, de az első lépés a modernizáció felé az oroszokkal és a "keleti módi" hozzáállással való szakítás. Utána jöhet a nyugati tőke és a befektetések.
4/7 hollófernyiges válasza:
Nem is értem hogy anno Kossuthék miért akartak annyira elszakadni a fejlettebb Ausztriától.
5/7 anonim válasza:
Ukrajnát már hitelekből tartják fent. Jelenleg a nagyhatalmak civakodnak rajta. Putyin az orosz lakta területeket mindenképpen akarja. Úgy tűnik....
Ennyiről szól a történet
6/7 MDaniel98 válasza:
Tulajdonképpen lehet, hogy nem lenne rosszabb, de azt is figyelembe kell venni, hogy létezik nemzeti szuverenitás a földön.
7/7 A kérdező kommentje:
#6, Végülis ők se adtak szuvenerítást Luhanszknak, s Donyecknek...
2022. febr. 24. 23:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!