Putyin fanatikusok! Mit szóltok ahhoz, hogy az oroszok ilyen nevetséges módon próbálják elhitetni, hogy Ukrajna támad?
2022. febr. 21. 17:33
A kérdező szavazást indított:
Szánalmas
Nem szánalmas
21 szavazat
1/8 anonim válasza:
Letojom, mit kreálnak és megértem, ha nem tűrik tovább a kijevi rezsim provokációit.
2/8 anonim válasza:
Jenőke maradjál már.
Már megmondja az ukrán törzsfőnök a zelenkij vagy kicsoda, hogy olcsó usa provokáció.És megkérte az usa-t hogy a médiában fejezze be a progresszív propagandát a háborúra uszítás miatt.
3/8 anonim válasza:
Csak a tipikus szovjet módszer. Sok tapasztalatuk van ebben, régóta csinálják ezt.
4/8 anonim válasza:
A csávónak leszakadt a lábfeje...😮
5/8 MDaniel98 válasza:
Szerintem végül nem lesz itt semmilyen háború.
6/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Beugratós szavazás, mert bármit nyomok, azzal elismerném, hogy az oroszokat érdeklik az ukránok. Az oroszok csak bábokat látnak az ukránokban, balekokat, akiket az USA palira vett (Ahogy nyugateurópát is...).
Ezért nem is nyomtam egyik gombra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!