Lehetséges, hogy készül a harmadik VH?
Az elmúlt pár évben olyan nagyon nyugtalanító a bel és külpolitika, még nekem is, pedig csak átfutom a híreket.
Kelet és nyugat háborút sejtek..
Kezdve azzal, hogy mi történt Ukrajnával, az angolok leváltak az EUról, páran egyre inkább válnának le az EUról(lengyelek, magyarok), Amcsiban ott pattogott Trump a kelet ellen, most Biden is..
Itt nálunk régóta korrupció van, és orosz kínai pártolás(egyetem, oltás, területosztogatás, beállítottság). A bevándorlás sem a közelkelet, hanem az EU ellen lett kiélezve..
Mintha az USA szeretne összefogni az EUval az egyik oldalon. Másik oldalon Oroszok+Kína, plusz mi magyarok és lengyelek is feléjük húzunk, meg még páran.
Anglia kilépett, hogy elszigetelődhessen és átvészelhesse a dolgokat, mert több dologban nem értettek egyet.
Nem volt olyan a történelem során, hogy 100 évig nagy békesség lett volna, és hamarosan közeledünk ehhez a határhoz.
Ezt a Kínai+orosz szövetséget honnan veszik a magadfajta idióták ?
Majd Kína a fő gazdasági partnere helyett, ahonnan a legtöbb bevétele van, illetve akikegy döntéssel tönkre tették az egyik legnagyobb tech márkát (huawei) majd biztos egy csóró éhenkórász ország mellé áll.
Szerintem a. Jövöheten indul, igen
Putyin megvarta a teliolimoia véget, mert kinaval szövetsegesek a dávájok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!