Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehetséges, hogy készül a...

Lehetséges, hogy készül a harmadik VH?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár évben olyan nagyon nyugtalanító a bel és külpolitika, még nekem is, pedig csak átfutom a híreket.

Kelet és nyugat háborút sejtek..

Kezdve azzal, hogy mi történt Ukrajnával, az angolok leváltak az EUról, páran egyre inkább válnának le az EUról(lengyelek, magyarok), Amcsiban ott pattogott Trump a kelet ellen, most Biden is..

Itt nálunk régóta korrupció van, és orosz kínai pártolás(egyetem, oltás, területosztogatás, beállítottság). A bevándorlás sem a közelkelet, hanem az EU ellen lett kiélezve..

Mintha az USA szeretne összefogni az EUval az egyik oldalon. Másik oldalon Oroszok+Kína, plusz mi magyarok és lengyelek is feléjük húzunk, meg még páran.

Anglia kilépett, hogy elszigetelődhessen és átvészelhesse a dolgokat, mert több dologban nem értettek egyet.

Nem volt olyan a történelem során, hogy 100 évig nagy békesség lett volna, és hamarosan közeledünk ehhez a határhoz.

2022. febr. 20. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Marhaság.
2022. febr. 20. 13:43
 2/13 anonim ***** válasza:
29%
A korrupt politikusok és az agyhalottjaik kivételével senki nem húz az oroszok és Kína felé. Maradok Európával, de azért köszi.
2022. febr. 20. 13:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Nyilván én is, de a politikus irányítják a közvéleményt, mivel az ország elöregedő, a nagyrésze idős, tájékozatlan nyugdíjas, akik meg vannak vezetve és igen, ők kelet felé húznak, mert erről szólnak a hírek 10 éve a tévében.
2022. febr. 20. 13:53
 4/13 LeonScottKennedy ***** válasza:
31%
Hát, az oroszok éppen elfoglalni készülnek Ukrajnát, szóval valami lesz itt pár napon belül, az biztos. Hogy eszkalálódni fog-e odáig, hogy WWIII legyen, lehetséges, de jelenleg még bármi lehet.
2022. febr. 20. 14:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én arra számítok, hogy nem lesz háború, csak arcoskodás lesz még sokáig. De ha tévednék, és orosz-ukrán háború lenne, én Kína helyében, lerohannám Tajvant, és azt a pár Japán kis szigetet amire igényt tart. Illetve Kínát még Szibéria is nagyon érdekli. Orosz erők nagy része az ukrán határon, lehet ennél jobb alkalom nem is lenne benyomulni Szibériába.
2022. febr. 20. 15:06
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a Kínai+orosz szövetséget honnan veszik a magadfajta idióták ?

Majd Kína a fő gazdasági partnere helyett, ahonnan a legtöbb bevétele van, illetve akikegy döntéssel tönkre tették az egyik legnagyobb tech márkát (huawei) majd biztos egy csóró éhenkórász ország mellé áll.

2022. febr. 20. 15:08
 7/13 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem a. Jövöheten indul, igen

Putyin megvarta a teliolimoia véget, mert kinaval szövetsegesek a dávájok

2022. febr. 20. 15:22
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
Téli Olmpia
2022. febr. 20. 15:22
 9/13 MDaniel98 ***** válasza:
Én nem hiszem, senkinek sem érdeke meghalni.
2022. febr. 20. 20:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Tessék, itt van, kinek érdeke meghalni a területekért.
2022. márc. 1. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!