Én vagyok az egyetlen, aki teljesen kiábrándult a politikából?
Alapjáraton baloldali beállítottságú vagyok, de ez a kérdés most mindenkinek szól. Baloldaliként eljutottam oda, hogy már én sem tudom teljes szívvel támogatni MZP-t. Nyilván fognak most jönni a "fideszes troll" típusú kommentek, de ez az igazság. Utálom Orbánt, borzasztó vezetőnek tartom, de MZP napról napra építi le a baloldalt, ezt minden baloldali mélyen legbelül tudja, még ha tagadja is. Rengeteg baloldali megbánta, hogy rá szavazott, többek között én is, csak mint mondtam a legtöbb ember sosem ismeri be, ha hibázik.
Eljutottam oda, hogy inkább már el sem megyek szavazni. Ez az ország még nem érett meg arra, hogy érdemi változás legyen a politikában, talán soha nem is fog...
Kiábrándultam én is.
Nagyon jók voltak az esélyei MZP-nek, még decemberben is.
De, azóta amit csinál, az egy tragédia. Tragédia, mert a Fidesz kezére játssza a győzelmet, ez már vilàgosan látszik.
Úgy vélem, hogy itt először az ellenzéket kell leváltani, utána a kormányt.
Az a baj, hogy MZP tipikusan a messziről jött ember esete.
Nem tudtak róla szinte semmit az előválasztás során a szavazók.
Persze annak is erős üzenete volt, ha valaki belegondol, hogy " komoly" pártelnököket tudott megverni... tehát maguk a balliberális szavazók is inkább egy "outsider"t akartak...ez sokmindent elárul a mostani ellenzékről.
Ami utána következett, az meg csak arról szól, hogy most már meg lehet ismerni a jelöltet, látjuk, halljuk, hogy naponta képes überelni saját baromságait.
Ezzel a jelölttel az ellenzéknek nincs esélye...de már késő!
Te erősen befolyásolható vagy, azért érzed a kiábrándulást. Baloldalról beszélsz a kérdésedben (fidesz toposz) miközben a Jobbik a legkevésbé sem baloldali, az MMM sem, és szerintem a Momentum sem.
Az előválasztás óta a vízcsapból is MZP lekaraktergyilkolása folyik a fidesz vezényletével, amihez lelkesen csatlakoztak "őfelsége ellenzéki elemzői" is, mert nekik nagyon megfelel a mostani szerepük, amit készség szinten tudnak álmukból felébresztve is.
Az emberek - te is - az információk nagy részéhez a fidesz szemüvegén keresztül az ő olvasatukban jutnak hozzá, miközben azok megszólalások, amiket negatívumként MZP fejére olvasnak, egy gépelt oldalt sem töltenének meg.
Akkor én kilógok a sorból, nem ábrándultam ki, eddig is nagyjából tudtam, hogy ki az az MZP. Nem a politikai életből jött, ez érződik a kijelentésein. Vannak kérdőjeles megmozdulásai, de melyik politikusnak nincs? Egyszerűen csak ő van most a célkeresztben, a firkászok meg remegő kézzel várják, hogy szétcincálhassák a kijelentéseit.
Én őszintének gondolom őt, ha az ígéreteinek fele megvalósul, már kevésbé lesz egy szemétdomb ez az ország.
Az pedig, hogy "leépíti" a baloldalt, egyenesen ostobaság. Áruld már el, mivel épít le? Hogy időnként fájóan őszinte? Kíváncsi vagyok.
6-os/8-as!
Nyilván MZP célkeresztben van, de azért valljuk be jócskán ad rá okot, hogy a Fidesz ellene kampányoljon. Jó pár olyan nyilatkozata van, amely mindenkinél kiveri a biztosítékot. Azt nem fogja fel MZP, hogy ezzel a módszerrel biztosan nem fogja tudni legyőzni Orbánt, sőt... Még kevesebb Összefogás szavazó van most, mint pl. decemberben és erről egyedül MZP tehet. Saját maga legnagyobb ellensége. A fájóan őszinte rész pedig egyszerűen nevetséges. Trumpnál bevált, de MZP-nél nem fog beválni a gyűlöletkeltő politika, márpedig ő ezt játssza az előválasztás óta, de majd pár hónap múlva ti is rájöttök, hogy semmit sem ért el vele.
MZP fogja hatalomra juttatni Orbànt, ez már 99%.
És az összellenzèk elévülhetetlen bűne lesz, hogy hagyják màr hónapok óta mocskolódni.
Egy dolgot szögezzünk le. Nagyon nagyon sok Fidesz szavazó lesz április 3.-án az urnáknál.
Nem lenne sokkal jobb, ha ezeket az embereket valamilyen szinten, barátibb hangon megszólítaná, becsmérlés helyett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!