Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A libsik újabb őrülete ez: A...

A libsik újabb őrülete ez: A "gender fluid" oroszlán?

Figyelt kérdés

[link]

Tisztán látható, hogy a videóban egy hím oroszlán szerepel, mégpedig a sörénye végett. Viszont a marxisták úgy gondolják hogy nőstény :D

2022. febr. 16. 09:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk 1:05-él jól be lehet látni a szoknyája alá. 1:10-nél még rá is közelítenek.

Szerinted hol vannak a tökei?

2022. febr. 16. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, Orbán apád vár a krumplival, szaladj!
2022. febr. 16. 10:06
 13/15 A kérdező kommentje:

Na végre! Bocsi srácok ez egy kísérleti kérdés volt. Tudom unjátok ezt a sok LMBTQ kérdés és arra gondoltam letesztelem hogy hányan fognak utána járni az igazságnak.

Ez az oldal tele van olyan provokatív kérdésekkel ahol a kérdező utána se jár a dolgoknak mielőtt felteszi a kérdést. Látszik hogy egy csomóan lepontozzák azokat akiket negatívan érint a kérdés vagy aki nem ért egyet az általam eljátszott karakterrel és ez aggasztó.

2022. febr. 16. 10:06
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
Hát igen, bocsi kérdező, hogy én is betámadtalak, de elkövettem azt a hibát, hogy egy emberrel itt, megpróbáltam személyesen kommunikálni és az lett a vége, hogy itt megosztotta az előző provokáló kérdése alatt az én LMBT történeti hónapos profilomat, de én mondtam neki, hogy ez nem zavar, hiszen én erre büszke leszek és sose fogom ezt letagadni, hogy én ilyen programok szervezésében és lebonyolításában vettem részt.
2022. febr. 16. 10:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, valószínűleg a legújabb őrületük egy 7 éves cikk...
2022. márc. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!