Az Orosz-Ukrán konfliktusban, végülis kinek van igaza?
Elég volt ebből a kérdésből…
A szavazáson nem fog múlni, és nem egy valóság létezik, mert mindenki másképp látja, mondjuk én konzervatívként Ukrajnának adok igazat. (A diktátorok nem a szívem csücskei)
"Ukrajnának adok igazat. (A diktátorok nem a szívem csücskei)"
Értem. A diktátorok nem a szíved csücskei, ezért gondolatban egy olyan rezsimet támogatsz, ahol a kisebbségeknek törvényben tiltják meg saját anyanyelvük használatát. Világos mint a nap. Élen a szabadság!
"(A diktátorok nem a szívem csücskei)"
Ukrajnában egy puccsal hatalomra jutott kormány van. És azóta a választások sem voltak igazán csak a saját embereik indulhattak
Belorusszal kevered hogy nincs választás, ugye? ti tennétek be egy Putyin bábot helyette, mint a szomszédban, nem?
Igazából majdnem ugyan az van ukrajnában is. Nincs ellenzék
22:04
Nem mindegy hogy van ellenzék és ellehetetlenítem, lecsukom, vagy van ellenzék mint Mo.-n de 6 párt összefogva is verejtékezve is csak holtversenyhez közeli eredményt tud csak elérni, míg az első egy kakaót fánkkal elfogyaszt míg beér a többi.
Igazából az ukránok csak a szenvedő alanyai ennek. Oroszország és az Unió is terjeszkedni akart és a két fél érdekei ütköznek.
Kb mind a két fél csak az olcsó ukrán munkaerőt meg az ottani kereskedelmet akarja meghóditani, hogy oda tudja vinni a termékeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!