Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek 16-án tényleg...

Szerintetek 16-án tényleg megindul az orosz invázió?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, tényleg lesz aznap valami? Vagy ez csak üres dezinformáció?

2022. febr. 14. 00:55
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
53%

"innentől "papíron" is háború van, ez változott"

Szerintem ha valóban bemennek igazi orosz katonák, akkor egy lövés sem dördül majd el, mint Krímen. Szóval épp hogy nem lesz háború.

2022. febr. 22. 07:49
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

És azt még tegyük hozzá, hogy az Azovi-tengeren mozgó hajóikból és a Krímen állomásozó további szárazföldi egységekből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy legalábbis tervben van Donyeck és Krím közötti terület elfoglalása is, hogy a Krímre ne csak hídon tudjanak eljutni Oroszországból. Hogy akkor a Fehéroroszország irányából érkező támadásról már ne is beszéljünk, ahonnan be tudnák venni Kijevet is... szóval tud ez még eszkalálódni bármeddig.

A fentieket megtámogató narratíván még bizonyára serényen dolgoznak az orosz propagandisták.

2022. febr. 22. 07:53
 43/48 anonim ***** válasza:
67%

"Semmi hát. Ott sincsenek, mint ahogy sehol máshol sem:

-nem foglalták el a Krím-félszigetet és Kelet-Ukrajna egy részét 2014-ben

-nem szállták meg Grúzia egyes részeit 2008-ban

-nem szakították le Moldováról Transznisztriát 1992-ben"

A Krímet leszámítva valóban nem, de ezt már fentebb írtam.

"És hát akkor logikusan továbbgondolva az álláspontodat 1956-ban sem vertek le semmiféle forradalmat Magyarországon"

Valóban nem, mivel az a Szovjetunió volt. Oroszország akkoriban nem létezett.

2022. febr. 22. 07:54
 44/48 anonim ***** válasza:
57%

#42 Ez szerintem nettó baromság, liberális propaganda. Nem hülyék elfoglalni az egészet, gazdaságilag brutálisan megterhelő lenne eltartani az országot. Meg minek? A keleti megyéken kívül nem élnek többségben oroszok, Kijevben 20% körül vannak csak.

Bemennek oda, aztán vége.

Belaruszban a katonák szerintem csak elrettentés képpen vannak, hogy majd ne próbálják erővel visszavenni Donbaszt.

Nyilván való volt, hogy nem fog a végtelenségig tartani a konfliktus, előbb utóbb véget kellett érjen.

A megállapodás szart sem ért, pedig sokkal jobb lett volna, ha Ukrajna része marad, cserébe beszélhetnek az anyanyelvükön. Nem tudom miért érte ez meg.

2022. febr. 22. 07:59
 45/48 anonim ***** válasza:
93%

#43: Ja! Akkor nincs is köze hozzá Moszkvának :)

#44: nem gondolom hogy tartósan elfoglalják az egészet, viszont a kijevi kormányt lehet, hogy meg akarják buktatni, hogy bábkormányt állítsanak a helyére. Csak remélhetjük, hogy elrettentésnek vannak ott.

Viszont biztosan nem lesz itt vége, ahol most tartunk. Tegnap Oroszország hivatalosan elismerte a Donyecki Népköztársaságot és a Luhanyszki Népköztársaságot, és megnevezte a határaikat is, ami a jelenlegi Donyeck és Luhanszk megyék határait. Jelenleg ennél lényegesen kisebb területet irányítanak a szakadárok, ide tud most bevonulni "lövés nélkül" a sereg, de ezt körbeveszik az ukránok. Őket onnan ki kell verniük, vagy segget csinálnak a szájukból.

2022. febr. 22. 08:16
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát elkezdődött.
2022. febr. 24. 06:53
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
#46 Egyes vagyok. Erre nem számítottam.
2022. febr. 24. 11:05
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Hydra: Nem irigylem azért, hogy ekkorát tévedett: Ukrajna gyakorlatilag már közjogi értelemben is az újjáalakuló kis „Szovjetunió" része! :-(((

A korábbi jóslatokat így el is kell felejteni! :-(((

2022. febr. 24. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!