Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért van a kommentelők...

Miért van a kommentelők között ennyire sok ruszomán?

Figyelt kérdés

El vagyok képedve mennyi magyar kommentelő védi Putyin politikáját. Biztos sok közöttük a berkommentelo, de sokuk Facebook profilját megnézve, szinte kizárt hogy fizessék őket.

Ennyire rövid a memóriája az embereknek? Nem emlékeznek mit tettek a szovjetek Európában és mit tettek az amerikaiak?

Nincsenek tisztában azzal hogy Oroszország egy expanziós birodalom, és máig az egyetlen, amely nem adott szabadságot a gyarmatainak? (Az egész Uralon túli rész nem a történelmi Oroszország része, hanem egy megszállt terület)

Nem veszik észre, hogy senki nem fenyegeti Oroszország területi integritását, Oroszország fenyeget vagy egy tucat országot?

2022. febr. 13. 21:13
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
83%

"Az egész Uralon túli rész nem a történelmi Oroszország része, hanem egy megszállt terület"

Az USA egésze megszállt terület, nekik is vissza kéne adni az őslakosok földjét?

2022. febr. 13. 21:28
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Különben is tévedés, hogy más orszégnak nincsenek gyarmatai, legfeljebb nem úgy nevezik őket.

Lassan mi is azok vagyunk...

2022. febr. 13. 21:42
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt gyanítom, hogy Putyin kemény fellépése egy csomó embernek bejön, az erős határozott vezetőt látják benne, ami mostanában Európában ritkaság.
2022. febr. 14. 08:33
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
A magyar néplélekben eleve megtalálható vastagon az olyan erőskezű, autoriter vezérekhez való (amúgy irracionális) vonzódás, mint amilyen Putyin. Én egyáltalán nem csodálkozom rajta.
2022. febr. 14. 08:43
 15/48 anonim ***** válasza:
66%
14# szerintem ez nem hungarikum, kb minden népre igaz
2022. febr. 14. 08:49
 16/48 anonim ***** válasza:

15# Többé-kevésbé. A magyarokra többé, másokra kevésbé. De egyébként egyetértek, sőt tovább árnyalom a képet: nyilván a magyarok közt is személyenként változó az érzület.

Szóvel ez általánosítás. Még ha az általánosításnak van is alapja

2022. febr. 14. 08:55
 17/48 anonim ***** válasza:
34%
#15 kb minden elmaradott népre.
2022. febr. 14. 12:03
 18/48 anonim ***** válasza:
34%

Az a baj pubi, keveset olvasol, ezért sokat hisztizel.

Mi csak butaproli fidesznyikek vagyunk, túl sok a szabadidőnk.

Neked ott van makizaj, őt nem olyan bonyi megérteni...

2022. márc. 11. 01:29
 19/48 anonim ***** válasza:
58%
putyin lovagol, yachton utazik, meg motorcsónakon. Szigorúnak tűnő, büszke pofával tekint előre és erre veri ki sok olyan vénember, akinek az anyján végigszaladt a harmadik orosz gyalogezred.
2022. márc. 11. 08:34
 20/48 anonim ***** válasza:
26%

Én is gondolkodtam már ezen.

Talán azért, mert uráli nép a magyar, ezért vonzódik a sok birka Putyinhoz.

De akkor milyen jogon követelik Nagy-Magyarországot? Húzzanak inkább vissza ilyenek az Urálba ott osszák az észt meg ezt a propagandát, Kárpát-medencét meg adják vissza európaiaknak.

Nem véletlenül rühellik a magyarokat Eu szerte. Nagyon sok az ilyen mentalitású "honftársunk"

Szidják a nyugatot véres szájjal, de minden előnyét kihasználják, BMW-vel járnak, miért nem ladával???

2022. márc. 11. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!