Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » "A kanadai kormányfő és...

"A kanadai kormányfő és családja lelépett Ottawából, miután 50 ezer (!) oltásellenes kamionos szállta meg a fővárost!" Ez igaz? Ott ekkora szintű az összetartás?

Figyelt kérdés

"A tiltakozásokat az robbantotta ki, hogy január 15-étől az új szabályozás szerint a sofőrök mindkét irányból csak úgy léphetik át az Egyesült Államok és Kanada határát (a két ország óriási teherforgalmat bonyolít egymás közt), ha oltási igazolványukat bemutatják."

"Az oltatlan sofőrökre koronavírus-teszt és karantén vár."

"Kanada lakosságának közel 90 százaléka be van oltva Covid-19 ellen."

Vélemény?

2022. febr. 1. 11:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
74%
Aki 2022 februárjában még ezzel a nevetséges járványszappanoperával jön, az egészen egyszerűen gyengeelméjű.
2022. febr. 22. 20:23
 52/67 anonim ***** válasza:
73%
51 sokan azok. Átverték őket, és nem akarják elfogadni. Ostoba semmirekellők
2022. febr. 22. 20:30
 53/67 anonim ***** válasza:
14%
Na szobafestő PhD-k, mi a helyzet? Megbukott már a kanadai kómány az ötvennégyszázhétszázezer kamionos miatt? És ha ti ennyivel jobban láttok át mindent az "agymosottaknál", ti miért a Pepcoból ruházkodtok és én miért a Wellensteynből?
2022. febr. 23. 14:21
 54/67 anonim ***** válasza:
72%
53 nyolc wellensteyn lóg a szekrényemben, van még egyéb kérdésed? És ha valaki a pepcóból ruházkodik, azzal mi a baj? Ha egy kupac szarra wellensteyn terítek, még kupac szar marad, esetedben sincs ez másképp.
2022. febr. 23. 16:02
 55/67 anonim ***** válasza:
23%

"Nem arányos, értelmetlen intézkedések"

Tessék. Itt vannak az elvtársaitok az 1918-as spanyolnátha idejéből, akik klubot alapítottak, hogy a kötelező maszkviselés ellen tiltakozzanak:

[link]

Próbáljátok itt elmagyarázni, hogy a jelenlegi pandémia az más, hogy a COVID-19 az más. Pedig semmi egyedi nincs benne. Volt már ilyen, lesz még ilyen, és akkor is tiltakozni fog egy rakás nagyonokos.

Mondjak például egy másik betegséget, ami "semmi dolog"? Járványos gyermekbénulás. Félreértés ne essék, sokan belehaltak, és sokan egy életre megrokkantak. (Mint a COVID-tól is sokan) De a betegek 99%-a simán felépül, sokan tünetmentesek. A tünetesek zöme is csak egy pár napos lázzal megússza. Ha ma törne ki egy járvány, ti lennétek a leghangosabbak, hogy mit kell ekkora ügyet csinálni belőle, meg akinél komoly, biztos volt más társbetegsége. De most csak sunnyogtok, mert gyerekként megkaptátok az oltást, és már senkinek sem kell egy életre belerokkannia. A Covid-tagadó hiszti nem más, mint a túl nagy jólét, amit az eddigi vakcinák biztosítottak.

2022. febr. 23. 16:03
 56/67 anonim ***** válasza:
80%
A túl nagy jólét eredménye inkább az, hogy egy fostos, semmi náthától nekiálltak páran világvégéset meg pestisjárványosat játszani. Az 53-as válaszod pedig egy okádék hányás.
2022. febr. 23. 16:35
 57/67 anonim ***** válasza:
80%
A a műveletlen hülyéje, aki amúgy épp az előbb szobafestőzött egyet, pont a gyermekbénulással jön :D Mert nyilván a Cutter incidens is olyan, mint a laposföld, csak páran hisznek benne :D Mekkora kretén baromnak kell lenni ehhez, de tényleg :D Legalább valami olyan példával jönne, amiből nem derül ki, hogy teljesen segg a témához :D
2022. febr. 23. 16:41
 58/67 anonim ***** válasza:
0%
53-ast nem én írtam. Ahogy látom olyan szellemi óriásokkal állunk szemben, akiknek a pipákat megnézni is túl sok. De nyilván lehet adni a véleményükre Covid ügyben.
2022. febr. 23. 16:59
 59/67 anonim ***** válasza:
72%
A pipák mutatják, hogy ki az ostoba. Gondolhatod magad okosnak, mi egy seggnek tartunk, egy kisebbségi höbörgönek.
2022. febr. 23. 17:02
 60/67 anonim ***** válasza:
6%

Egyforma pipáink vannak, ha ennyire ragaszkodsz a mondandóm félreértéséhez. Hogy abból mennyi köszönhető a laposföldhívő elvtársaidnak, azt inkább ne firtassuk. Nekem fontosabb, hogy azt mondjam, amit helyesnek érzek, mint hogy törődjek, hova húznak le buta emberek. Majd az utókor ítélete kárpótol.

De nem ez a lényeg

Nem vagyok azonos az 53-as választ adóval, mert neki 3 pipája, nekem meg 3 és fél. Erre akartam felhívni a művelt elvtársak figyelmét. Amióta a GYIK nem ír ki pontos százalékot, nehéz elkülöníteni az anonim válaszadókat, de azért meg kellene próbálni, különben jön a pofára esés.

2022. febr. 23. 17:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!